Hiába remélte Bíró Ica, hogy kilábal a bajából, hiába vett részt aktívan megmozduláson, a csapdából nincs menekvés. Mára elviselhetetlen teherrel nehezedik rá svájci frank hitele.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

butler2005
Én tegnap kaptam meg az elszámolást. Ez állt benne: Bankunk az alábbi összeget állapította meg: 0,00 CHF A tőke tartozásom 55%-al nőtt meg. a törlesztő részletem pedig 60%-al nőtt. De nagyon trükkös módon csinálták. Mind ezt úgy, hogy 1,9 %-os a jegybanki alapkamat. Amennyiben ezt felemelik 5 - 6 %-ra. A törlesztőm százalékpontonként 10%-ot fog emelkedni, azaz azonnal 40%-ot. Hívtam az MNB-t Kerestem matolcsit, persze nem adták. Remélem hosszú élete lesz, neki és a bűntársainak. Ez a magyar nép holokausztja, amit tettek velünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Senki nem kényszeritette Öt ( sem ) arra, hogy
svájci alapu kölcsönt vegyen fel...Celeb-betegség !!
perfekt
@varrólány: Igen ,a kényszer nagy úr!.A pénzkölcsönzés,életünk egyik legracionálisabb döntéseit kívánják akkor ,is ha adok--de leginkább ,ha fel veszek..A pénz-sötét része életünknek-akkor,ha nincs!! Amikor van, annak is legyen fedezete,a munkavégzés!De akiknek nincs lehetőségük-dolgozni azokra várnak a tőke spekulánsok, kiknek ,pénz az Istenük. És mint elhunyt költő barátom írta-" Mondd miért ,könny a józan élet ára"?.
varrólány
@perfekt: 16:05 Amikor tudtuk megoldottuk barátilag a pénzügyet. A pénzzel vigyázni kell ilyenkor nincs az hogy "merjünk nagyot álmodni "mert aztán eladósodás a vége.
Egyet nem szabad másokéhoz hasonlítgatni az életünket mert az végtelen keseredettséget fok okozni. Mert" bezzegék "milyen jól élnek! De ebben a média is bűnös mert vég nélkül hirdetik hogy "neked is lehet ilyen ,vagy mert megérdemled "stb.
Költő barátod szépen írt, bár vannak örömkönnyek is!
csetere
@verőce21: Egy falatnyi kozmetikai részért 500 ezer Ft-ot kért, amit nem lehetett kitermelni. valószínűleg emiatt mondott fel mindenki.
perfekt
@varrólány: Az is veszélyes "üzemág" a baráti kölcsön.Öt éve is van talán,mérnök barátom élete tönkre ment-szinte 0-ról kellett indulnia-egy beteg apával Kezese lettem ,750000 forintig.Hollandiában-belehajtottak-meghalt.A tartozás nagyobb részét én fizettem ki.
Szóval csak azért írtam-mert-a pénz, amit az ember kölcsön kér-a sors rendezésében-önálló életre kelhet,bajokat okozhat.Viszont ,ha nincs mit adni a gyereknek enni
,nincs ruhája, meg kell tenni. és ami példa van ,mostanság erre-több mint sok--igaz,ha már amennyiben egy is éhezik az is tragikus.A média szerepét is jól látod,és bizony az emberi irigységet is." A rossz mit ember tesz, túl éli őt,s a jó gyakorta sírba száll vele"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.