A trafikos gyilkos, B. Péter pár nappal ezelőtt költözött el Sántosról, ahol anyjával és apjával élt. Szüleinek azt mondta, a közelben élő nagyapjához megy. Az elmúlt időben egyébként bébiszitterként keresett pénzt a 20 éves férfi, akiről apja úgy nyilatkozott: nem volt büntetve soha, kisebb balhéi sem voltak, nem is volt erőszakos természet – tudta meg a Blikk.

A Bors azt írta, hogy szerda délután magára öltötte a kék munkásruhát, arcára sálat tekert, a zsebébe pedig elrejtette a konyhakést, majd felült a Kaposvár felé tartó buszra.

A város Fő utcáján sokáig sétálgatott, látszólag céltalanul, de közben a kiszemelt trafikot figyelte. Zárás előtt negyed órával belépett a boltba, és az eladólánytól a napi bevételt és az üzlet kulcsát követelte. G. Fruzsina minden ellenállás nélkül átadta a kasszában lévő 22 ezer forintot, és a kulcsot is. A rabló azonban megijedt, hogy a nő később felismerheti, ezért elővette a kést és halálra szurkálta az eladólányt. Ötször szúrta meg, a lány rengeteg vért vesztett. Nővére még életben találta, de megmenteni már nem tudta.

B. Péter tette után kevesellte a szerzett pénzt, ezért újabb trafikokat akart kirabolni – írta a lap. Tervét az hiúsította meg, hogy a kiszemelt üzletekben nagy volt a forgalom. Apja munkásruháját a városligetben rejtette el, a 30 centiméter hosszúságú kést pedig bedobta a Tesco mögötti tóba.

Sem alkohol, sem kábítószer hatása alatt nem állt a férfi, akit csütörtökön fogott el a rendőrség. 

A Blikk szerint azért rabolt és ölt, hogy pénzhez jusson, s elkezdje önálló életét. A gyanúsított előzetes letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság. Bár előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossággal gyanúsítják, azért vizsgálni fogják elmeállapotát is.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Horizont: 06:21
Nincs mentség a tettére !!! Remélem, a bíró
sok idöre kizárja az " emberek " közül !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Majd bezárják a szegedi Csillagba és "felakasztja magát".
kamazuka
Különös,felettéb különös,hogy mikor kivonúltak Sántosra,gondolom házkutatáscéljából,meglepetésükre összefutottak az igazi B.Péterrel.Azóta cáfolták ezt a nevet,s most mégis látni a hírekben.Hogyan is van ez akkor?
Nil
@Levendula: kamasz korban a gyerekek elkezdik a korosztályuk véleményét figyelembe venni - egy idő után valójában már csak az számít - a szülő az iskola tehet bármit. Persze lehet büntetni és akkor a büntetéstől valófélelem esetleg visszatartja- egy ideig. AZ is lehet hogy a gyerek magától választja a helyes utat - persze ha megismertették vele.
Ám ey olyan világban ahol rablók, celebek, vv lakók a példaképek, ahol nincs becsülete a munkának és az emberi életnek, ahol a fiatalok nagy részének nincs jövője - és negyven év fölött már öregek számítasz a nyílt munkaerőpiacon - ott lehet egy rövidzárlat.
Én inkább az öngyilkosságot választom mit a gyilkosságot ha nincs lehetőség már emberhez méltóan élni
ágimami
"Nővére még életben találta, de megmenteni már nem tudta."

Hogy ezt honnan veszik, nem tudom, mivel a dohánybolt tulajdonosa találta meg Fruzsinát, és értesítette a mentőket és a rendőrséget! A nővére nem látta. Az édesanyját sem engedték még a közelébe sem, aki időközben odaért, ami teljesen érthető!

Azóta a tulajdonos már leszedte a fóliát a dohányboltról, nem várja meg, míg engedélyezik és több dohánybolt ajtaja nyitva van, mert fél mindenki!

Nagyon remélem nagyon rövid időn belül megszületik végre a törvénymódosítás a fóliával kapcsolatban, mert ez nem normális állapot!!!
Desischado
Máskor egy nap alatt átverik a nekik megfelelő törvényt, most meg csak egy "ha" van?! lézer jankó és társai a felelősek ennek a fiatal lánynak a haláláért! És mindezt csak azért, hogy megtömjék a feneketlen zsebüket! Gyilkosok ők is, mint ez a fiatal féreg!
bretagne
Mi az, hogy gondolkodnak rajta? Mit gondolkoznak? Egy embert megöltek miattuk. Azt mondja Lázár, ha kiderül, hogy a fólia miatt ölték meg, akkor majd gondolkodnak. Mit gondol ez az ember? Különben is vannak már olyan fóliák, hogy belátni nem lehet, csak kifelé. De akkor is szedjék le az összes fóliát. AZONNAL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.