Bár meghívták, nem húzott szerelést Orbán Viktor miniszterelnök a Csányi-alapítvány születésnapi foci-meccsén.

A Blikk utána is járt, hogy miért nem. "Szijjártó Péterrel lábteniszeztem a Puskás Akadémián, amikor a külügyminiszter úr hosszan tette vissza a labdát. Én próbáltam elérni, de a vádlim meghúzódott" – mesélte a Blikknek a kormányfő, akiknek egy ideig még pihennie kell.

Azt azonban nehéz volt nem észrevenni, hogy így sem tudott kibújni a bőréből, hiszen a pálya széléről végig utasítgatta a játékosokat, így Áder János köztársasági elnököt és Davor Sukert, az 1998-as focivébé gólkirályát is.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
"... alig várom, hogy újból focizhassak." Hát focizzon drága elnök úr, focizzon, és hagyja az egész kormányzást a profikra. Esetleg Kazahsztánban is focizhatna, az dupla öröm...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakurasz
@pbalage: És már meg is kaptad a büntit!!!
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
Ennyi volt a különbség a Puskás, meg a hazugovics között, a Puskásnak már régen ,,tükörtojásai voltak,, de a lasztit utolérte, ez a macskajancsi meg ,,meghúzódott,, A Puskás tudott focizni ez a pacák meg a megyei 3. osztályba se fért be!!!
nemkati
Ilyen formával az a csoda, hogy nem gabalyodott össze a lába egy csomóba, és nem vágódott hanyatt - vagy lehet, hogy igen, csak azt a blikk nem merte lefotózni? Mindenesetre lehangoló kép ez egy ócska focihuszárról, akit sajnos a birkák Magyarország Miniszterelnökének választottak. Tragikus mindannyiunknak, hogy ez a miniszterelnök.

www.blikk.hu/data/cikk/2/35/23/19/cikk_2352319/2_o_orban2-GYBB.jpg
nemkati
Ja, és még annyi: farmer, kockás ing, fekete zakó. Ez így együtt jelent valamit.

Valamint figyelemre méltó még a fütyije és a térde közötti combhosszúsága(rövidsége) amiről szegény nem tehet, valamint tekintélyes hasmérete - erről sem én tehetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.