Nem akart többé puhány, pocakos pasi lenni, ezért „csinált magából másik embert” Kulka János. A színész egy interjúban árulta el titkát. Véleménye szerint a színészek egy része a rájuk nehezedő stressz miatt lesz alkoholista, vagy használ tiltott szereket. Kulka János a Playboy májusi számában azt sem tagadja, ő maga is gyakran poharazott, de szerencsére megmaradt a „szalon­ivásnál”. Élete fordulópontjának azonban egy válást, egy kapcsolat végét nevezte, amelynek hatásaként teljesen új életet kezdett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Soha nem volt bajom a mássággal.És nem volt rá példa,hogy jelzőzzem őket.Másságukat,nem kellene,megosztani-a közvéleménnyel,nem kell a meleg büszkeség napján minden alkalommal,saját cselekedeteikkel--saját magukat kritikáknak un színpatikussá tenni. @csa-csa:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@perfekt: Őszintén értékelem, hogy nem illeted Őket mindenféle csúnya jelzőkkel!
a meleg büszkeség napja felvonulás szerintem sem szerencsés "rendezvény", de valahogy csak a világ tudtára kell adniuk ezt az állapotot! Életük végéig őrlődjenek, gyötrődjenek mert nem tudják hogy mondják el amiről nem is tehetnek? Előbb utóbb úgy is kiderül! miért nem lehet családi, baráti körben megbeszélni? Hogy a baráti köre ezért hátat fordít fájdalmas, de ha még a családja is megtagadja ezért, egyenesen tragédia! Nem gyilkolt, rabolt, lopott, akkor egyet is értenék sőt!, de csak ezért kitagadni!!! Főleg családon belül rettenetesen nehéz lehet megemészteni, elfogadni! De mégis csak az Ő gyerekük!!!
perfekt
@csa-csa: A felsoroltak ,azok a megdönthetetlen érvek, amik velem megértetik a másságot,annak minden hátrányát.A felvonulásaik koreográfiái ,a tobzódás, mélyíti a szakadékot közöttük-és az őket megkülönböztetőket ---- nem is ok nélkül!
varrólány
@csa-csa: 16:40 Nem biztos hogy a mindent megosztás a mindent bevallás a jó út. Ismerve az emberek reakcióit sokan annyira intoleránsak , hogy csak a saját személyiségüket tudják elfogadni. Még véleményezési szinten is mondhatni gyerekesek.
Ha a barát nem fogadja el a másságot akkor az nem barát , a család meg lehet inkább azon aggódik mit szólnak mások .
Katalina62
@varrólány: Amikor először vallott a másságáról annak okát megértettem, de ez már csak magamutogatás! Ilyen címmel ezt Kulka János helyében ezt nem engedtem volna megjelentetni!
ila51
Sosem volt velük bajom , éltünk ott is ahol nyugodtam grasszálhatnak kézen fogva , akár nappal is.
Lesz ez még így se ...ezt a filmet kimondottan szeretem , mondjuk Jack Nicholson miatt nézem meg újra , meg újra.
KERKA
A színpadon nem az számít, hogy milyen a bőre színe, hogy milyen az identitása, hova tartozik, ott a teljesítménye a mérvadó. És ha mellette olyan magán életet él, amivel tiszteletet vív ki, nem megbotránkozást, akkor nincs miért elítélni.
Sokkal inkább elítélem azokat, akik bár mindíg jól éltek- mindíg mindenkor melléjük állt a szerencse mégis világgá kürtölik, hogy mennyire szerencsétlenek.
Vannak még művészek, akik a kicsit is érdemnek tekintik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.