Kaposvár – Soha többé nem nyit ki az a kaposvári dohánybolt, ahol szerda este brutális kegyetlenséggel megölték a gyönyörű szinkronúszó lányt, G. Fruzsinát (†21).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Kaposváriként.
Mélységes fájdalom,és lelki gyötrődés látható az utcán bár merre néz az ember.A kisfalvakban csak erről beszélnek az emberek.
Pár nap műlva május 1,a munka ünnepe.
Ez a nap nem csak a gyászról de állítom a jelen valóság feketebetűs napja is lesz egyben!
Mondhatjuk nyugodtan megrendűlt a bizalom az emberekben,vezetőik felelős felelősségvállalása iránt!
1magyar
Az összes trafiktulajdonosnak azonnal le kellene szedni a fóliát mielőtt ilyen tragikus gyilkosság történik.
De egy rablás is traumát okoz a huszonéves alkalmazottaknak bárhol.Amelyik tujaj nem szedi le, azonnal felmondanék az alkalmazottak helyében.
Boszi27
Dohányboltban dolgozik 30 éves ismerősöm, 2 gyerekes anyuka, munkahelye, egy forgalmas téren van, egy csomó bolt mellett. Tavaly Karácsony előtt történt velük, merthogy 2-en voltak bent csajok, hogy este "pénzt, vagy életet"-felkiáltással egy maszkos férfi beugrott hozzájuk. Annyira megijedtek, hogy mozdulni sem tudtak, nemhogy riasztót nyomogatni. Kiderült csupán viccnek szánta az elmeroggyant fiatalember, de a rendőrség azt tanácsolta nekik, gondolják át a feljelentést, mert az illető úgy sem kap semmit, mert bűncselekmény nem történt, és csak rengeteg papírmunkával, kihallgatással jár, Nekem meggyőződésem, ha nincs fólia, nem merte volna megcsinálni, és hiába a riasztó, ha az eladó leblokkol rémületében, és hiába vannak ketten, ha mindketten megdermednek. A lefóliázás olyan rendelet, mintha köteleznének rá, hogy hagyjam nyitva az autómat, és hagyjam benne a kulcsot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.