Budapest — Kirángatta az anyósülésről egy dühös taxis B. Tóth Lászlót (68), amiért a retro-DJ elégedetlen volt a szolgáltatással, és ezt szóvá tette.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Emlékszünk az " omegás esetre " ??
Na ez a B.Tóth sem a tisztesség mintaképe..
Tuti, hogy anyázott, gyalázott a celeb g...i !!
Ok nélkül egy taxis sem veszélyezteti az
engedélyét !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Talán B.Tothról nem hiszem el, hogy bunkó. Közvetlen jopofa ember. Szolgáltat, szorkoztat és azt nem tudja egy bunkó megtenni, mert az első mindata után elmenekül a hallgatoság. A taxisok pedig nem angyalok. Flusztráltak és azt hiszik, hogy az utas azért van, hogy ők pénzt kereshessenek. A kommentelő meg egy ...kommentelő és arctalan. Én B.Tothnak hiszek. A központ is neki hit.
csa-csa
@Vizual: "Én B.Tothnak hiszek. A központ is neki hit. "
ez a holló "a hollónak... "esete!
csa-csa
@TASzSz: "Azt nem tudom, hogy tudta-e, ki vagyok, és nem is érdekel."
dehogyneeeem!!
Vizual
@csa-csa: Már megint tévedésből nyomtam a tetszés, de nem tetszik amit írsz. Egy szolgáltatás nem a szolgáltatóról szol hanem arról aki igénybe veszi. Igen én is holló vagyok de taxiba nem ülök be, mert pofátlanok. Van egy unokaöcsém aki már a Volánnál is taxizott, majd a Cityhez tette le a garast. ma is ott van. Neki is ez a véleménye. Nem gondolom, hogy az utasok között nincs bunkó. Mint mondtam én nem taxizom. Azok pedig mint a sértett, nagyok abban amit csinálnak, nem érdekli, hogy ismerik-e vagy sem. Ha nem ismerte a taxis, hát az sem válik a dicséretére. Bunkó volt az utasnál is, és alapvető műveltségi deficitje van.
csa-csa
@Vizual: el kell ismernem tényleg vannak pofátlan taxisok, utasok is egyaránt. A felek közötti igazságtétel körül azonban vannak még gondok. Amíg mindkét fél "fújja" a magáét, beismerés hiányában mindkét vétkest csak a saját "falkája" fogja védeni.
remélem nincs túl sok ilyen eset egyik fél részéről sem. Azonban ha belegondolok, hogy taxisokat - utasokat egyaránt meggyilkolnak, súlyosan bántalmaznak, na ez sokkal nagyobb tragédia!
Vizual
Némi igazság van amit mondasz. De ne keverd ide a megölt embereket. Nem jellemző. De rossz hozzá állásnak tartom, hogy falkákról beszélsz. Elég csak farkasokat mondani. Aki szolgáltat az legyen udvarias, szolgálatkész stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.