Budapest — A vádlottak padján felelhet tettért Oszter Sándor (66)! A Blikk értesülései szerint a rendőrség egy év három hónap után lezárta a nyomozást, amely ittas gépjárművezetés vétsége miatt indult.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Rúzsa Sanyit mindig nehezen fogták meg a perzekútorok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Más földi halandót már agyagba döngölt volna a törvény szigora ilyen részegen való vezetésért, persze jogosan. Itt meg arra játszottak, hogy elhúzzák mindenféle hamis indokkal a vizsgálatot, és elévüljön a cselekmény Mr Gerinc ügyében. Remélhetőleg mégsem az lesz a vége, hogy jönnek az ügyvédek és elintézik oszt' jónapot...
Yeromos
Rúzsa Sanyit mindig nehezen fogták meg a perzekútorok.
eugen4402
Legkésőbb 66 éves korban mindenki megtanulja, hogy nem lehet mindent elintézni egy bakfitty-legyintéssel...
levarosbukta
@nezelodo: Ha egy csepp esze lett volna, ott helyben kifizeti a károkozást a kutya nem tudott volna róla. Nagyképű szarzsák azt hitte neki mindent szabad, hát így járt!
wagabund
már intézik a levajazást..példa a hosszú vizsgálat, aztán valamikor kitűzik, aztán bírócsere, majd kiderül, hogy hiányos a nyomozat/vád...stb..
majd újra elsőfok, aztán az idő múlásával kiderül, hogy nincs is ügy
-Kérem ne bámészkodjanak, menjenek haza! köszönjük művészúr, hogy megtisztelte a hatóságot. A csúnya hercehurcáért kérjük nyújtsa be kártérítési igényét.
Yeromos
@lópicigáspár: Lehet, hogy megint Pisze Matyi nyomta fel. De szerintem most nem fogják felakasztani. Ha csak addigra be nem vezeti újra a nagyvezír a halál büntetést.
Mobil123
Húú basszus !!! Az asszony sem tudta elintézni , meg még te sem vadászat alatt??!! :-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.