Pécsett igencsak mély nyomokat hagyott Orbán Viktor látogatása, ami a helyi önkormányzati lap szerkesztőit egy igen zavarba ejtő, bár nem túl eredeti címlapra sarkallta. A miniszterelnök tegnapelőtt Debrecenben járt, ezt pedig egy tumblr-es méltó módon próbálta megörökíteni. Igaz, ő valószínűleg a pécsiekkel ellentétben nem gondolta olyan komolyan a rajongást.

A kép címe:

Orbán Viktor elüldözi a menekülteket a debreceni Nagyerdőből

Újabb photoshop-műremek született OrbánrólForrás: tejhatalom.tumblr.com

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Freewolf: Nem tudod mikkor lesznek a koronázási ünnepek,szenté avatás dicső vezérünknek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 07:39 Sőt, még láthatod is véleményüket, mert A debreceniek ilyen bátrak ÉS ÖTLETESEK, és humorosak... ld. photoshop :)
peno
@Desischado: Az elmúlt évben 42000 kérelmet adtak be a hatósághoz mire elbírálták 26000 kérelmezőt találtak meg az országban a kijelölt helyükön,a többit nem találták meg.Feltehető,hogy tovább mentek nyugat felé de ez nem biztos lehet,hogy bolyonganak az országban munkát keresve és valószínű találnak is olcsó munkaerőként kihasználva őket.Az is előfordulhat,hogy szinte rabszolgaként tartják őket a megértő magyarok.
peno
@Csizmás Kond: Teljesen igaz,aki egy kicsit is odafigyel az eldugott mondatokra és nem siklik át felettük,annak fel kellett,hogy tűnjön az,hogy a németek is készülnek szigorításra a bevándorlókkal szembe,az angolok után.
peno
@Desischado: AZ orbán az Orbán! még akkor is ha haragszom rá.A nyugati államok jóval könnyebben ugrálnak és mondják a konklúziókat és marasztalnak el másokat de a schengeni határ itt van a déli országhatárunk részén.Amíg nem történik határozat a menekült kérdésben az eu.s vízfejben addig az ország ki felelős a határszakaszért saját belátása szerint cselekedhet és ezt a problémát minden országnak magának kell megoldania.Azt is megtehetné országunk,hogy tovább engedi egy szuszra a menekülteket nyugat nem nagy örömére ,de akkor a schengeni megállapodást megszegnénk,igaz akkor már ők is másképp gondolkodnának.Nehéz ügy.
Csizmás Kond
@peno: ...mert mindenkinek kényelmesebb és hasznosabb ha valaki más mondja ki helyettük az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.