A terhesség 26. hetében császármetszéssel hozta világra négyes ikreit egy 13 gyermekes, 65 éves német nő, írja a német RTL-re hivatkozva az MTI. Annegret Raunigk a körülményekhez képest jól van, a három fiú és egy lány 655-960 gramm közötti súllyal született, és jó esélyük van az életben maradásra, de az esetleges komplikációk még nem zárhatók ki.

A nyugdíj előtt álló angol-orosz szakos tanárnő adományozott, megtermékenyített petesejtekkel esett teherbe többszöri próbálkozás után. A beavatkozást Ukrajnában végezték el, mivel Németországban ezt a törvények nem teszik lehetővé. Vállalkozását több orvos is bírálta, mondván, hogy fizikailag nem lesz képes megszületni a gyermekeket.

A nő egy hónapja az őt kritizálóknak azt felelte, hogy nem érdekli, mit gondolnak mások, nem akar a kliséknek megfelelni és nem hagyja, hogy mások telebeszéljék a fejét.

Raunigk legutóbb, 2005-ben szült, és a most kilenc éves kislánya nagyon szeretett volna kistestvért, amit most a négy baba, Dries, Bence, Fjonn és Neeta révén meg is kapott.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@ila51: 40 évesen még belefér, akkor is ha szándékos, de 65 évesen az én felfogásom szerint nem. Fel is kell Őket nevelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@ila51: Na, én pedig 65 vagyok 5 gyerekkel és 10 unokával, az unokáimat rendszeresen a gyerekeimnek nézik. :)
ila51
@Anna Mária: Annak csak örülhetsz...csak ne vidd egyszerre mind a tízet :D
Anna Mária
@ila51: Öt-hatnál többet még sosem sikerült egyszerre befogni és egy irányba elindítani, úgy látszik, ennyire vagyok hitelesítve! :D
micfild
@Anna Mária: fiatalon tartanak...- futhatsz 10 irányba egyszerre... vagy 15? mert akárhány is van veled, adott időben egyszerre, tuti képesek többfelé futni mint ahányan vannak-. :-D
Dr plágium
@ila51: 40 évesen még belefér, akkor is ha szándékos, de 65 évesen az én felfogásom szerint nem. Fel is kell Őket nevelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.