Az elmúlt héten már csaknem dupla annyi szelvényt töltöttek ki az 5-ös lottón, mint egy átlagos játékhéten – mondta Jánoska Andrea, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályvezetője az M1 aktuális csatornán szerda reggel.

Kifejtette: általában 3,5 millióan szoktak játszani az 5-ös lottón, nagy nyeremények esetén viszont jellemző, hogy alkalmi játékosok is bekapcsolódnak. Az elmúlt héten már több mint 7 millió mezőt töltöttek ki.

Jánoska Andrea azt mondta: a családi számok a legnépszerűbbek. Sokan játszanak fix számokkal – emelte ki az osztályvezető, hozzátéve: az 1, 2, 3, 4, 5 is nagyon gyakori; emellett többen választják a véletlenszerű kombinációt is a gépi lottóval. Az utóbbi időben egyre többen játszanak az okostelefonos alkalmazáson keresztül is – jegyezte meg.

Az 5-ös lottón a legutóbb tavaly szeptemberben volt telitalálat. A nyeremény azóta halmozódik, a 22. játékhéten a várható főnyeremény 5 milliárd forint. Telitalálat esetén a nyertesnek 90 napja van arra, hogy jelentkezzen nyereményéért – mondta a kommunikációs osztályvezető, megjegyezve: ezt jellemzően csak az utolsó napokban szokták megtenni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
" az 1, 2, 3, 4, 5 is nagyon gyakori"

Hát ehhez már nagyon primitívnek kell lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.