Az 55 éves Zámbó Árpyt szeretőjével és két hónapos babájukkal látták ebédelni egy Damjanich utcai vendéglőben. Állítólag nyílt titok, hogy a férfinak évek óta szeretője van, akihez terhessége alatt odaköltözött, ám feleségét nem tervezi elhagyni miatta – írta a Blikk.

Óh, ez nem csak futó kaland, a lány már 6-7 évvel ezelőtt rajongója volt Árpynak, ebből alakult ki szerelem. Árpy, bár közszereplő, igyekezett a nyilvánosság elől titkolni házasságon kívüli kapcsolatát. Az Édes Életben sem láthattuk a feleségét, Editet és lányát, Edinát, akik az eltelt évek alatt tudomásul vették, hogy Árpy egy fiatal lány oldalán talált szerelemre, és új kedvese is elfogadta, hogy párja nem válik el nejétől

- nyilatkozta az egyik zenész Zámbó kapcsolatáról.

Magát Zámbó Árpyt is megkereste a Blikk, aki elismerte, hogy kislánya született és nagyon boldog.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szegény kisded, ha az Árpira fog hasonlítani ... :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@eszegfu: Egyedül a gyermeket sajnálom! Ilyen családba születni!?
KERKA
@Desischado: most nagyon csúnyát mondok: amint a Jimmy meghalt, az Árpinak felvirágzott a karrier lehetősége. Ocsmány külsejével enyhén hasonlított a megboldogulthoz, így aztán ő lett a király imitátor. A sok rajongó meg elhitte, hogy visszatért a király. Árpy kezdett anyagilag gyarapodni, vele párhuzamosan eljátszotta a sztárt. Szóval az egész Zámbó család anyagi helyzete fellendült egy kakasszóra. Hát ez van mögötte.
Mézike
@Freewolf: Míg Jimmy élt azt se tudtuk hogy van neki öcsikéje.
Azóta a bátyja hagyatékát dézsmálgatja.
mariaberta
Ez aztán a szenzáció!!! Született egy gyermek. Naponta több is, arról miért nem írnak? Ja. hogy ez az Árpié? És ő ki a csoda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.