A budapesti nő felébredt és azt látta, hogy érkezett utalás a számlájára. A Borsnak azt mondta, 71 ezer forintnak látta, a szemüveg sem volt rajta és éppen egy műtétből lábadozik.

Azt mondja, fel sem fogta az egészet, amikor pedig igen, azonnal az jutott eszébe, milyen szörnyű helyzetbe került az átutaló.

Az sms-ből pontosan kiderült az is, hogy kitől érkezett a pénz, ám ilyen ismerőse nincs – írja a lap.

Másnap bement a bankba, ahol fogalmuk sem volt, hogy miről beszél. Később kiderült, hogy a pénzintézetben rontották el az eurós pénzmozgást és utalták el neki, valaki másnak a pénzét.

Félórával később visszaküldték az összeget a feladónak, utalási költséget nem számoltak fel. Dokumentációt nem kapott, csak az sms-ek tanúskodnak a történtekről – mondta Rita.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azonnal Regős Bendegúz jutott eszembe az Indul a bakterházból! "Akkor sem adnám vissza, ha két mankóval jönne könyörögni!" :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
De jó lenne, ha így működne a rendszer ! De nem így működik.
Desischado
Becsület kérdése, én is ezt tettem volna. Az más kérdés, hogy a banktól egy köszönömöt, meg egy ajándékot megérdemelt volna.
orogordog
@Desischado: Ez nem talált pénztárca bent az iratokkal. Hanem 71 millió ami odakerült és ami a számlatulajdonosé. Ha a munkáltatod többet utal az is a tiéd, más kérdés, hogy utána addig nem utal még 0 nem lesz az egyenleged vele szembe. Tévesen leszedett utalási megbízások a lakossági folyószámláról 30nap volt régen mire vissza került, ha vissza került egyáltalán.
orogordog
De egy kis reklám az OTP-nek ott még velem nem fordult elő. Előtte voltak furcsa dolgok.
Strong
A cégnél ahol dolgozom, volt egy hasonló. Az egyik vállalkozó pénzügyese nyomott mégegy nullát...így kerekebb lett az utalás... :-)
De nem ez volt a poén...

: szóltunk, hogy mi történt (visszautaltuk) - ők megköszönték, mert észre sem vették... :D
verőce21
Rendkívüli dolgokat látott Rita, amelyek már tilosak a földi szemeknek. Egy szegény, szegény jogosult becsületes szállítója lett.
Igazi gyémántot csillogtatott ott, ahol cseh üveggel és békasóval is beérik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.