A 71 éves skót Geordie Rhodick és 63 éves felesége, Betty már rég óta játszik az EuroMillions elnevezésű lottójátékkal. Miután a férfi leellenőrizte a számokat, csalódottan konstatálta, hogy ezúttal sem jött össze a mesés nyeremény, majd egyszerűen kidobta a szelvényt. "Régóta próbálkozunk már, szóval szerintem érthető, hogy csalódott voltam amiatt, hogy nincs találtunk" – mondta a férfi, akinek felesége kihalászta azt, és elvitte a közeli boltba.

A 63 éves asszony a Press and Journal-nek azt mondta, nem tudja, mi késztette arra, hogy leellenőrizze a számokat, de a férje épp az esetet megelőzően tért vissza bankból, és közölte, hogy kissé le vannak égve.

Egy pultos lánynak adtam a szelvényeket, aki közölte, hogy most nem tudja kifizetni a nyereményt, mert miénk a fődíj

- mesélte Mrs. Rhodick, majd hozzátette, nem sokkal később megérkezett az üzletvezető is.

Azt mondta, hogy fel kell hívnunk a nagy nyerteseknek fenntartott vonalat, mert úgy tűnik egymillió fonttal lettünk gazdagabbak.

A házaspár nem tervezi, hogy gyökeresen megváltoztatná életvitelét. Az álomnyeremény egy részét mindenképpen rászorulóknak szeretnék adományozni, a maradékot pedig egyenlően elosztják maguk, gyermekeik éa unokáik között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.