Ismét bebizonyosodott: a magyar közéletnél nincsen sem bizarrabb, sem szórakoztatóbb. Sarka Kata szerint ugyanis Bálint Antónia folyamatosan jósokhoz jár, akiktől rontást kér a családjára. Ezt persze Bálint Antónia sem hagyhatta szó nélkül. Annyi biztos: a titánok harcában valaki hazudik.

A véres háború előzménye Hajdú Péter feleségének alábbi posztja volt:

(...) sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk! Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem...

Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük! (...) A gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat most ide szándékosan bele sem írom, mert egész egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy anya létedre te ezeket kérted volna a mágusodtól... (...)

Ennek ellenére kívánok neked egy sokkal szebb életet, mint amit most élsz, több boldogsággal és sikerrel, mert akkor talán leszállsz rólunk!

Erre viszont Bálint Antónia akadt ki és írta a következőt:

Elképzelésem sincs arról, hogy mi visz rá egy embert arra, hogy egy másik embert próbáljon sárba taposni a hazugságaival!

Hogy jön ahhoz egy Sarka Kata, hogy egy óriási látogatottsággal bíró oldalon rólam olyan dolgokat tegyen közzé, amiből egy szó sem igaz.

(...) Hogy én jóshoz?? Aki ismer, pontosan tudja,hogy sosem hittem az ilyenekben, az, meg, hogy valaha is egy embernek ártani akartam volna, teljességgel képtelenség!

Hajdú Petinek azt üzenem, hogy tegye helyre a feleségét, vagy vigye el kezelésekre, mert ez már nagyon súlyos. Szeretném megint hangsúlyozni, hogy nem járok jósokhoz, és sosem tudnék tudatosan ártani senkinek, nem úgy, ahogyan Sarka Kata.

(...) Nem akartam vele foglalkozni, de e mellett már én sem mehetek el szótlanul. Mit képzel??? Bármit megtehet.Ó persze! De a követőinek is hazudozhat? Átverheti őket? Mert sokan elhiszik ez a hazugságot.

Azok az emberek hogy fognak rám nézni?? És akkor Katika majd örül?? Vagy mit érez ilyenkor egy mentálisan problémás ember??

(...) Remélem világossá vált, hogy nem járok jóshoz, és Sarkra Kata átveri rajongóit, és hazudik a sajtónak. Sajnálom, hogy idáig süllyedt.

Sarka Kata viszont ragaszkodik igazához és a BorsOnline-nak azt mondta:

Természetes, hogy kiborultam ezen, hiszen Bálint Antónia fekete mágiát kért a családomra. Az a jós hívta fel az anyósomat, akihez Bálint Toncsi jár, vagyis első kézből értesültem a dologról. Már az is elgondolkodtató, hogy kitől szerezte meg a mobilszámát Peti anyukájának, akire a létező legrosszabb dolgot kérte.

Amire Bálint Antónia úgy reagált:

Amióta kiírta, folyamatosan csörög a telefonom. Megvádol, és én mossam le magamról ezt a sok mocskot? Kikérem magamnak. Nagyon gyorsan hagyja abba, mert akár közszereplő, akár nem, ez nagyon súlyos becsületsértés.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezekhez képest a tyúkól tudományos akadémia ! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levi
Na jólvan gyerekek, valaki basszason egy feketemágiát orbánra is mostmár...
KERKA
@soljanka: Ebben a sztoriban az, aki a legjobban járt, az a jósnő, aki egy hatalmas összeggel megvágta ezt a két ostoba libát:))
Bercifiu
@stirliitz: Hülye picsa mind a kettő.
lampa laz
Kakaósbögrétől plagizálok: lexarom mind a kettőt.
evacica
Istenem ennek a két tyúknak más problémája nincs? Jó nekik. Toncsika meg végre megnyugodhatna, nem kell mindig címlapon lenni! Mellesleg ez akart még a 13 kerületbe képviselő lenni, itt sokkal komolyabb emberek akik a kerület ügyeit intézik, nem ilyen zűrös hölgyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.