A Kossuth-díjas művész és Pártos Csilla között egyre durvább harc folyik – írja a Bors.

Mivel az ifjabb hadviselő fél nem hajlandó elhagyni anyósa házát, és bérleti díjat sem fizet, a színésznő a jog nehéztüzérségét veti be ellene.

A történet tavaly kezdődött, amikor a művésznő fia bejelentette, elválik Csillától. Csilla jelenlegi otthona – egy 114 négyzetméteres többszintes budai lakás – ugyanis jelenleg Pécsi Ildikóé.

Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának, aki négy évig használta legénylakásként. Majd miután elvette Csillát, együtt éltek ott, ám a lakás az én tulajdonom

– nyilatkozta tavaly júliusban a művésznő.

Azóta közel egy év eltelt, a válóper zajlik, és Csilla még mindig élvezi a rózsadombi villa nyújtotta kényelmet.

Pécsi Ildikó azonban ezt már nem hagyta szó nélkül és néhány hete levélben szólította fel a menyét. A hivatalos okiratban választás elé állította: költözzön ki az ingatlanból, ellenkező esetben bírósághoz fordul és az ingatlanba történő birtokba lépéséig havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli használat után.

Sokan azt gondolják, hogy Ildikó magának akarja a használati díjat, pedig nem erről van szó. Az összeget számlára átutalva szeretné minden hónapban, hogy amint az unokája nagykorú lesz, kaphasson egy saját lakást

– árulta el egy családi barát.

A levél megküldését követően Pécsi Ildikó 15 nap haladékot adott a jógaoktatóként dolgozó revütáncosnak a döntéshez, ám hiába. Hetek óta nem érkezett válasz.

Pécsi Ildikó megelégelte, hogy Csilla hallgat, elfogyott a türelme.

Úgy érzem, mi az első pillanattól kezdve korrekt módon bántunk Csillával. Sajnálom, hogy az elmúlt két évben nem sikerült dűlőre jutnunk, ezért kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni

– szögezte le Pécsi Ildikó.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tízen akárhány házból egyet sem hagy meg Csillának és az unokának? Elnézné, hogy menjenek a híd alá? Hihetetlen emberi gonoszság...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Kemény nő, azt meg kell hagyni. Akárhogy , akármivel, csak címlapon lenni...
...olyan szent családnak tűnik, szégyenérzet nélkül.

Boldog öregkort, sok-sok veszekedéssel...ez az élet sója, a nagy dögunalomban...van miről mesélni a piacon... -képzelje drágám, már megint mi történt... bla..bla..bla...
Senara
Reklámnak nagyon jó lesz ,ahogy a bulvár média képekkel illusztrálja , "szeretet" unoka kilakoltatását .(
pbalage
Pécsi Ildikó a címből ítélve egy menyét és a cikk tartalma szerint a fia feleségét rakatja az utcára. Érdekes.
verum
"Úgy érzem, mi az első pillanattól kezdve korrekt módon bántunk Csillával. "
Ők bántak Csillával? Nem a fiának a felesége?
Áh, nem is folytatom, mert elfog az undor.
magyarbakancs
Mi lett a nagy családi szeretettből.
Régi közmondás" jobb távolról szeretni mint közelről gyűlölni."
Manhattan
Tízen akárhány házból egyet sem hagy meg Csillának és az unokának? Elnézné, hogy menjenek a híd alá? Hihetetlen emberi gonoszság...
lópicigáspár
Mehet bíróságra, mehet a naphoz panaszra. Életvitelszerűen lakik ott, nem fogják kihajítani! Sokkal egyszerűbb, ámbár kicsit drasztikusabb módja van az ilyen "kilakoltatásnak"!
ágimami
Gratulálok drága művésznő!! Ez ám az empátia!!!
Látszik, mennyire szereti az unokáját - ha a menyét nem is - de miért is csodálkozik, hogy 2 éve nem látta??? Nem kisgyerekről van szó, lát minden undormányt, ami történik velük!!!

Akármilyen viszony is alakult ki, akárhogy is megromlott a viszonyuk, ilyet SOHA nem szabadna tennie, de kívánom, hogy a lelkiismerete ne hagyja nyugodni!!!
szaboria1
@verum: Bizony annak dacára , hogy a Csillácska megcsalta a férje urát. Ja Csillácskának van egy kisebb lakása de az nem egy villa. Sajnálom, hogy nem a tényeknek hisztek.
szaboria1
Egy év múlva nagy korú lesz az unoka kíváncsi leszek mennyire akar majd az anyjával élni aki majdnem a fiával egykorú palival él most.
verum
@szaboria1: semmi közöm a magánügyeikhez. Én csak azt látom és azt véleményezem, hogy az unokáját és a menyét utcára akarja rakni.
Egyébként ha mindenki, aki megcsalta a párját lakás nélkül kellene hogy maradjon, azt hiszem, kihalna az ország...
verum
@szaboria1: - bizionyára Pécsi Ildikó fia meg zárdába vonult szüzességi fogadalom mellett...
Anna Mária
Áldott jó asszony ez a Pécsi Ildikó.
Mi is lenne a családdal, ha ő nem tartaná össze! :)))
szaboria1
@verum: Van lakása nem kerülne az utcára.
bakegya
Az Ő szeretett unokájának az édesanyja ez a hölgy-hát kérem több kultúrmegoldást felajánlani a maradó vérségi kötelékre való tekintettel!-nem egy papírzsepkendőről beszélünk-már elnézést!
Fradigege
Jó büdös itt a családi szennyes. Unokára kell íratni a lakás, a haszonélvezet marad Ildikó nénin. A többiek pedig nyasgem. Mit kell itt kiborítani a szaros gatyát a médiában? Miért nem tette ki a fia a házból? Mamlasz gyerek? Csillácska nem örökölt. Költözzön haza a szüleihez. Nem igaz, hogy birkóznak a szarral és csodálkoznak ha mindenki szaros lesz.
varrólány
Régebben ha nyilatkozott ahogy emlegette az "én Lajosom " meg aztán "Csilukám ", érezhető volt hogy másoknak nem nagy beleszólása van a dolgok menetébe.
a.a
Nem követtem az eseményeket, de ha Pécsi Ildikó nevén van a lakás, akkor miért a fia költözött ki? Gondolom ezt családon belül megbeszélték (fia-menye). Fradigegé-nek az ötlete lenne a megoldás. Unokára iratni a tulajdont (ha már a havi bérleti díjból is lakást szeretne Neki) a nagymama meg haszonélvező. Ezt jó pénzért az ügyvédei nem mondták Ildikónak? Vagy nem is az unoka a lényeg, hanem a két nő egymás közti nyilvánvaló unszinpátia?
picike
és a mennyecske nem oda keresett a fiával együtt talán ?! ez csak kérdés akkor megkell várni a birósági végzést e témában is a válás után rendeződik ez ell a családi fészek ügye
micfild
@a.a: Inkább szólna valaki Pécsi ildikónak, hogy az egész közönsége meg fogja őt utálni, és akit utál a közönség, az miatta elkerüli a szinházat, ergo nem fog szerepet kapni. A hajára kenheti a szinésznőséget.
picike
vaan egy jó ötletem egyenlőre a nagyi menjen a fia után kisidőre pihenni
bakegya
@Fradigege: A kerítéslukon túl egy más világ is van ám-JÓL ÉRTEM ,TE CSAKKK A LUKAT LÁTOD???
Fradigege
@bakegya: Mind a két oldalt meg kell hallgatni. De ha a fia egy mamlasz balek és a lakás az övé, akkor mit birkóznak itt? Ez elég egyértelmű. Nyílván a gyerek érdeke az első. Én csak tettem egy javaslatot. Pécsi Ildikó pedig egy geci, ha nem elégszik meg azzal, hogy lezsírozza, hogy Csillácska ne nyúlja le a lakás felét, mível lehet hogy igényt formálhatna rá. Bár ezt sem tudjuk. Csak a szennyest látjuk.
soljanka
"Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának... az én tulajdonom"
Ha a fiának vették, akkor nem a fia a tulajdonos? Vagy vettek egy lakást, amibe az egy szem fia beköltözhetett, hogy tovább is függő viszonyban lehessen?
Vagy az a variáció igaz, hogy miután megromlott a viszony, a fia ráiratta az anyjára.
Csabikának nincs jövedelme, ezért nem fizet tartásdíjat. Akkor, ha kiköltözik anya és fia a lakásból majd hirtelen fog tudni fizetni?
18 éves házasság után azért van közös is.
Senki nem lát bele, de az tény, hogy Pécsi Ildikó gyönyörűen rombolja le felépített imizsét.
Szerintem, ha nem avatkozott volna bele, ezek ketten már régen megegyeztek volna.
darwin
Több újság,több cikkét átolvasva a leltár:
Lelki és anyagi sérelmek mindkét oldalon.
Csabi gyerek 8-12 ingatlant íratott át a szétköltözés előtt a mamájára
Csilluka megcsalta Csabikát /a nagyot/.
Ildi mama nem engedte hogy még egy gyereket szüljön Csilluka,aki belebetegedett a határozatba
Ildi mama szerint Csabikának /a kicsinek /egészséges anyukára van szüksége,akit majd ő választ ki,nem egy idegbeteg nőre.
Csilluka nagy összegeket /örökölt és gázsi/ költött a sajátnak vélt lakásra.
Csabika / a nagy /is megcsalta Csillukát.
Csabika /a kicsi/ rühelli a nagymamát,mert minden sajtóorgánumban szapulja az édesmamát.
Édes jó Lajosom száját egy k..va hang sem hagyja el,nem tud mozdulni a zsinóroktól.
Az információkat kétes és nem kétes újságokból ollóztam,tehát csínján vele. :) :)
csetere
@szaboria1: A férje csalta meg, abba betegedett bele Csilla. Erről miért hallgat a "művésznő"?
Mézike
@Horizont: nem hiszem hogy Pécsi Ildikó tereget. Inkább szeretné szép csendesen elintézni. Szerinte Csillácska aki bízik a média hatalmában.
soljanka
@darwin: Ráadásul 18 év házasság 2. évében kapták a lakást. Ha nem írt Pártos alá semmit, akkor az már házasságkötés után szerzett.

és igazad van: a két Szűcs nagyokat hallgat. Gondolom megszokták otthon.
Pártos szintén nem ad interjút már régóta.
darwin
@soljanka: Ha bizonyítottan Pécsiék adták a lakást,ez nem sokat számít , legfeljebb a ráköltött pénz igényelhető vissza..A többi ingatlannal van gond,ami hirtelen nagy Csabika nevéről került át a mami nevére.Egyszerre.Hogy ne kelljen felezni.
Lackó50
Itt minden arra utal, hogy a Csillát minél jobban ellehetetlenítsék. Sima bosszúhadjárat. Én a Csilla helyében fognám magamat és elköltöznék külföldre. Jó messzire és aztán Ildikó sírhat az elvesztett unokája miatt.
" havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli használat után."
Visszamenőleg?? És majd kifizeti utána az adót is??
"Az összeget számlára átutalva szeretné minden hónapban, hogy amint az unokája nagykorú lesz, kaphasson egy saját lakást"
És ha nemsokára nagykorú lesz az unoka, akkor abból hogy jön össze az unokának az új lakásra való? Vagy ezzel akarja lefizetni az unokát, hogy elhagyja az anyját? Én menekülnék az ilyen családból. Jó messzire és minden kapcsolatot megszüntetnék velük. Akkor majd elgondolkozhat azon, hogy a fia után kire marad a vagyon.
Lackó50
Ja még egy apróság. A kicsi fia miből él? A gyerektartást olyan ügyesen kikerüli, akkor Csilla is mondhatja, hogy az "albérleti díjat" (havi 300 000) betudja a gyerektartásba és akkor kvittek lesznek.
"Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának, aki négy évig használta legénylakásként."
Ezt a NAV is tudja? Ekkora ajándék után mennyi adót fizettek be? Mert ugyi a nagyobb értékű ajándék után is kellene adózni.
Desischado
Gusztustalan és ellentmondásos nagyon, amit a művésznő csinál. Én nagyot csalódtam benne.
soljanka
@Horizont: Nem ítélkezik itt senki. Látod, még a bíróság sem. :)
Csak, ha már a művésznő állandóan bedobja témát - mert a sajtónak legtöbbször ő nyilatkozik-, akkor csámcsogunk rajta egy kicsit.
Én személy szerint a két pipogya alakon röhögök, és bevallom érzelmi alapon Csillának és a gyerekének szurkolok.
Lackó50
@Horizont: Ebben is igazad van. Valóban itt inkább kérdések merülnek fel. A nagyobb probléma, hogy akkor nem kellene az újságoknak össze-vissza nyilatkozni, mert ezzel csak saját maga ellen hangolja az embereket. Minden családban lehetnek problémák, de nem mindenki rohan a médiához, hogy kiteregesse. Ezzel nem tudom, hogy mi a szándéka, hogy a nyilvánosság elé tár apró részleteket, mert így az a látszata van, hogy csak a címlapra akar kerülni bármi áron. Ha bevállalta a nyilvánosságot, akkor vállalja annak a következményeit is.
vitriol
Gondolom, a teljes igazságot senki sem ismeri, mégis kemény ítéleteket mondanak egyesek. Én nem venném a bátorságot, hogy a voksomat letegyem valaki mellett, ha nem ismerem a tényeket. Így szúrják el a magyarok a fontos választásokat is. Pontos információk nélkül csupán szimpátia alapján nyilvánítanak véleményt, aztán ez lesz az eredmény!
soljanka
@Horizont: A tárgyalásról kikerülő dolgokban persze benne lehet a média, meg akár Csilla is. Akár ő is gerjesztheti az indulatokat.
Viszont egyik fél sem nyilatkozik: az ügyvédek, viszont igen.
Nekünk meg jó, mert a sok valós, napi politika mellett lehet kicsit bulvároskodni.
soljanka
@Horizont: Pécsi Ildikó nem tartozott a kedvenceim közé. Talán épp a nagy hangja, természete miatt. Lajosomról meg róla többet hallottam. Igaz, vidékiként színházban nem láttam, pár filmben igen. Hatalmas életút, változatos pálya.Sok szerep, közélet, írás. ( Az a nagymamis tanácsadás a Nők lapjában borzalmas volt) De szimpatikus soha nem volt. A díjak meg hát...Vagy kiérdemelte valaki, vagy nem.
Lehet, hogy egy Töröcsik Mari esetében elfogult lennék.
soljanka
@Horizont: Mintha nagykövet is lett volna. Prágában talán. De ez nagyon régi dolog, lehet nem jól emlékszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.