Keresztes Ildikó gond nélkül mutatta meg magát bikiniben a strandon. A TV2 aktívjának azt is elmondta, még soha nem érezte magát ilyen jól, mint most, ezen a nyáron.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"Keresztes Ildikó gond nélkül mutatta meg magát bikiniben a strandon."

Még jó, hogy volt annyi esze, hogy nem nerc bundába ment a strandra.:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Remélem azért a fejére is húzott valamit,,,,vödröt,,CBA-s szatyrot,,stb.
verum
Megint egy rosszindulatú cikk és sokan kapnak rá, mint ...
Aki strandon van, ezek szerint mindenki mutogatja magát? Vagy csak manöken alkat, szépségkirálynő, vagy szívdöglesztő macsó mehet strandra?
mariaberta
Mégis mibe kellett volna öltöznie strandoláshoz? Ősanyáink szoknyás, hosszú szárú bugyogójába? Na akkor lenne a téma igazán méltó bulváréknak.
mariaberta
@verum: meg Liptói, pardon Liptai, Sarka, Ördög, meg az elavult szépségkirálynő, hogy a naptártulajt ki ne hagyjam. Soroljam tovább, van még néhány celebecske!
eugen4402
@mariaberta: Esetleg úgy gondolta a cikkíró, hogy a művésznő kissé túlöltözött? Mert ha anyaszült meztelenül jelent volna meg, talán lenne a cikkecskének hírértéke...
Dr. Felipe
Csak nehogy tovább aszalódjon a napon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.