Kaptunk egy videót a Drone Media csapatától, akik ezúttal a Szoborparkot repülték be.

A Szoborpark Múzeumban a szocializmus éveinek azon 42 köztéri szobra található, amelyeket az 1989-90-es politikai rendszerváltozást követően Budapest utcáiról eltávolítottak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@F_Viktor: A hungarocell szoborra gondoltam csak biztos messze gurult a feje ezért nem állították még fel, pedig Sztálin elvtárs csizmája türelmetlenül várja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@F_Viktor: A hungarocell szoborra gondoltam csak biztos messze gurult a feje ezért nem állították még fel, pedig Sztálin elvtárs csizmája türelmetlenül várja.
F_Viktor
@Dr. Felipe: Nem nőtte még ki Orbán a hungarocell csizmát?
Illene neki már egy bronz szobor, itt a Szoborparkban a komcsi példaképei között jó helye lenne.
Vizual
Nekem mint pesti fiatalnak elsősorban nem politkát jelentettek ezek a szobrok, és az sem, hol voltak. Hát hagy egy két szobor némi kulturális igényesség terén. És a mai emberek igényessége hová tűnt a most állított szobrok vonatkozásában.? Hát ...Olyan mint a kulturát alakító seggfej aki azt hiszi, hogy ő találta fel a kulturát és szabadon garázdálkodhat vele. Ha jól látom befürdött ezzel. Bár sokat keresett, rövid idő alatt.
sentinel216
Ha így mennek tovább a dolgok ebben az országban, ezeknek a szobroknak az eszméi elszabadulnak és ismét a népek élére állnak. " Hol zsarnokság van, ott zsarnokság van!"
kukac50
Ez a szobor Orbánnak mutat, Állj, ne garázdálkodj tovább!
verőce21
Jó dolog lenne így repülni, mint ezek a drónok. Remélem, megérem még, amíg ilyen egyszemélyes kis gépekkel lehet közlekedni.(pl. szoborparkot nézni vagy műemlékeket, apró részleteket megnézni katedrálisokon, ókori romvárosokban, stb.)
Én a Nazca-vonalak fölött is szívesebben repültem volna ilyennel, mint repülőgéppel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.