Gás­pár Győ­ző a világ egyik leg­szebb és leg­drá­gább or­szá­gá­ban él­vezi majd a nya­rat, röpke fél hó­na­pon át - írja a ripost.hu.  

El­ké­pesztő lu­xus­ban nya­ral Gáspár Győ­ző

Ezt ő maga adta a világ tudtára Facebook oldalán.

A lap szerint a Fairmont Ajman hotelről van szó, ahol egy két személyes szoba ennyi időre 600 ezer és 1,3 millió forint közötti összegbe kerül.

A 226 szobás komplexum elég durva luxust kínál. Nincs olyan medence vagy spa fajta, amit ne lehetne megtalálni benne, illetve egy több száz méteres, az Arab-tengerbe nyúló partszakasz, nyolc étterem és egy golfpálya is tartozik hozzá.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qrfly
úszni...golfozni nem tud...enni nem ehet...érezze jól magát..

mondjuk ezt a " . a NAV MIÉRT NEM KEFÉLI MÁR ORRBA..." szitut nem igaszán értem:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Mézike: Én annyit láttam belőle, amennyit a reklámba bevágtak. Persze jó volt polgárpukkasztásnak, hogy ez a lökött mit csinált már megint. Ami a cigányokról sztereotípia kialakult, azt mind meglovagolta ez a moslék műsor!
wagabund
Rengeteget örökölt, igen vagyonos, sok gazdag nagymamás család sarja...
ez a széparcú azt üzeni nekünk a lebilincselő tekintetével, hogy élni tudni kell..
papa.49
A Maris mama még mindig küldi neki a suskát a sírból!!!
justhpeter
Hosszú ideig lesz ez még így, a magyar ember tulajdonsága, hogy sokáig bír. Közben nem veszi észre, hogy nem erre a szerencsétlenre kellene haragudnia, hanem arra, aki ezt lehetővé teszi neki. A félművelt, agyhalott pártkövetők - mindegyik párt követői - pedig csak azt látják, hogy iskola, tudás, viselkedés, munka nélküli is lehet hetekig luxusban élni. Persze, hogy ezt szeretné és amikor esetleg nem megy kezdődik a lopkodás.Valahogy ez mindig megelőzi a "dolgozni menni" jelszót.
papa.49
@justhpeter: Az erősen ,,napbarnítottakról,, ilyet feltételezni, hogy ,,dolgozni menni,, ez náluk olyan mintha az anyját hoztad volna kapcsolatba valakivel...
mariaberta
És hogy áll az adótartozásával??? Mi az oka a hallgatásnak? Másokat még akkor is megbüntetnek, ha egy csekket néhány nap késéssel fizetnek be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.