A Nyugat.hu információi szerint a nemzetközi hírű szombathelyi kötélugró csapatot méltatlan körülmények várták a most induló tehetségkutató válogatóján.

Bánhegyi Attila, a csapat vezetője elmondta, elég sikeresek egyébként is, nem feltétlenül volt erre szükségük, éppen ezért nem is ők jelentkeztek, hanem a csatorna kereste meg őket.

A Nyugat.hu-nak azt mondta, megkérdezte a gyerekeket, akik szívesen megmutatták volna magukat a tévében, ezért döntöttek az indulás mellett.

A lap cikke szerint a reggel nyolcra a fővárosba érő csapatot egy emeleti szobába küldték, ahol légkondi sem volt. A szervezők azt mondták, hogy délután háromkor végre színpadra léphetnek, ez azonban meghiúsult és még este nyolckor is a szobában várakoztak.

Az akkor tartott szünetben megtudták, hogy még 10 produkció van hátra, ekkor döntöttek úgy, hogy eljönnek haza.

"Úgy érzem, embertelenül bántak velünk, ilyen szervezetlen műsorban nem is akarunk részt venni."

- tette hozzá Bánhegyi.

Az RTL részéről Pécsi Norbert azt írta a Propellernek, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy a versenyzők ennek ellenére megfelelő körülmények között készülhessenek fel a produkcióikra. Egyrészt valamennyi helyiség, így a színház több száz négyzetméteres közönségforgalmi területe, ahol a fellépők várakozhattak, már alapból klimatizáltak voltak, ezen felül további nagyteljesítményű mobil ipari klímaberendezéseket is béreltek és természetesen étkezési lehetősége is volt a jelentkezőknek.

Valamennyi versenyzőnek előzetesen jelezték, hogy a forgatások egész napos elfoglaltságot jelentenek, ezt a csapat is tudta – tájékoztatott Pécsi Norbert.

"A műsor eddigi felvételein több százan fordultak meg, de ilyen okokra hivatkozva senki nem hagyta ott a forgatásokat, ráadásul tudomásunk szerint a versenyzők problémája jelen esetben inkább az volt, hogy előttük egy másik kötélugró csapat léphetett színpadra. Nagyon sajnáljuk, hogy közel a célhoz nem várták meg, míg sorra kerülhetnek, így nem éltek azzal a lehetőséggel, hogy az ősz várhatóan egyik legnagyobb showműsorában, több millió néző előtt mutathassák meg magukat a szakmai zsűrinek."

- olvasható az RTL válaszában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.