Rogán Cecília legújabb meglepetése minden eddiginél izgalmasabbra sikeredett – írja a ripost.hu.

Gondolt egyet, és férjét egy róla készült erotikus fotósorozattal lepte meg, amit egy díszes albumban adott át a politikusnak.

„Már régen foglalkoztatott a gondolat, hogy jó lenne megörökíteni azokat a pillanatokat, amik elismerést váltottak ki Tóniból. Így jött a fotóalbum ötlete. Ezek a képek titokban készültek rólam, Tóni semmit sem tudott arról, mit tervezek. Azt akartam, hogy meglepetés legyen számára.”

- árulta el a Storynak, aki elmondása szerint még sosem élvezte ennyire női mivoltát, harmincéves korára megszabadult minden gátlásától és ez a képeiről is sugárzik.

Rogán An­talt szexi fo­tó­so­ro­zat­tal lepte meg fe­le­sége

Fotó: 444.hu

A titkos fotókról csak nemrég hullt le a lepel, amikor egy kettesben töltött vacsora alkalmával Cecília nagy izgalommal átnyújtotta férjének a díszes albumba foglalt művészi képeket. Rogán Antalnak meglepetésében még a szava is elakadt.

„Bevallom volt bennem egy jó adag félsz, hogy mit szól majd Tóni a képekhez. Hiszen az egész miatta volt, neki akartam tetszeni. Az első néhány másodpercben csak némán lapozgatott, és bennem akkor felmerült: lehet, hogy csalódott bennem.

De amikor felnézett, és láttam, hogy hogyan csillog a szeme, és közben csibészesen mosolyog, már tudtam, hogy minden rendben. Egyszerűen csak nem tudott megszólalni a büszkeségtől…”

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hogy miért is nem készültek rólam szexi fotósorozatok? Én legalább szép voltam... vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FN
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@papa.49: 16:21 De kedves Barátom! A "belbecs" Neked nem számit?! Ejnye-bejnye!
Lepényleső
Én a klasszikus megoldás híve vagyok. A nézegetés az csak pótcselekvés. A néppel is ha azt tennék,jobb volna mint a klasszikus tevékenységük.
F_Viktor
Nofene, a nemzet parasztgyereke tud "csibészesen mosolyogni"? Én csak a kaján, sunyi vigyorát ismerem.
papa.49
@eszegfu: A hölgyemény ,,belbecse,, látható azon hogy kivel él, hogyan él, inkább nem írom le mit gondolok mind a kettőről, de hát tudod azt te is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.