Na tessék, alig írtuk meg, hogy megérkeztek a kormány legújabb önfényező plakátjai, máris beindult a mémgyár és született pár remek alkotás. Jó szórakozást!

gerygreyhound.tumblr.com
lobeltunkvan.tumblr.com
zeroz3ro.tumblr.com
flashandbones.tumblr.com
zeroz3ro.tumblr.com
kultmogul.tumblr.com
munchausenparokaja.tumblr.com
zeroz3ro.tumblr.com
flashandbones.tumblr.com
Facebook
flashandbones.tumblr.com
Hírcsárda/ Facebook
Hírcsárda/ Facebook
Cink.hu
Facebook
Facebook
Hírcsárda/ Facebook
Hírcsárda/ Facebook

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lackó50
@spu00: Úgy látszik itt csak meghatározott méretű írásokat fogadnak el. Nem is folytatom tovább mert reggelig itt irkálhatnék. Így is eltértünk már az eredeti témától.
spu00
@Lackó50: Köszönöm válaszát,melyből egyértelműen kitűnik, hogy próbálja értékelni a történéseket, de nagyon sok témában nincsenek meg az információi, s adott eseteket szubjektív módon tudja csak értékelni. Ezt nem negatívumként véleményezem, hanem ez vonatkozik nagyon sok emberre, mivel nem kapott ilyen irányú képzést , ismeretet, s a média rendkivül eltérő tájékoztatása, vélemények tömkelege nem ad elfogadható támpontot az emberek részére, s ehhez jön még a kormány nem megfelelő komunikációja, mely sok esetben ellentétes eredményeket produkál. Pl. sztráda díj.
A technikai, technológiai elmaradásunkra csak azt tudom írni, hogy egyetlen olyan gyár nem tudott megmaradni mely müszaki cikket gyártott. Orion, Videoton , Győr, LKM, FMV, Mech.Labor, MOM,BRG, továbbá bútorgyárak, textilgyárak, ruhagyárak, cipőgyárak.Folytathatom a mezőgazdasággal. Az oroszok nem voltak hajlandók dollárért olyan terméket megvenni melyben a ládában a második sor már rohadt volt. Vagy egyéb termékeknél nyugatról magasabb minőséget kaphatott. Pl. Videoton számitástechnikából az 1960-as francia fejlesztésű terméket szállított 1989-ben.Vagy az Orion, vagy Videoton Tv-je eladhatatlan volt. Csak az, hogy az ipar nem tudott eladható terméket produkálni , egy millió ember vált munkanélkülivé.Az ami ezután következett, az inkább politikai csatározás eredménye volt, mert a kommunisták mindenáron vissza is kerültek, sajnos kerültek is. Ők soha sem tudtak közgazdasági szemmel nézni semmit, mivel nem értettek hozzá, amit bizonyít, hogy a mai napig nincs egy számot tevő közgazdászuk, nem csak a szociknak, de a teljes ellenzéki társulatnak.Csak egy példa. 2004-ben az uniós pénzből az akkori kormány összesen 16%-t szánt gazdasági fejlesztésére, a mostani 60-t.A szoc.libek eladták a bankokat, jelenleg visszavásárolja.Sok mindenről lehetne beszélni, az általam írt számok EU-s szinten elfogadottak, s tényként szerepelnek. Én az átkosban az iparban vezető beosztásban dolgoztam, s rálátásom volt az ország ilyen irányú...
spu00
@Lackó50: ... tevékenységére.Én 84-től nyugaton éltem, tehát tudtam különbséget tenni, s tudtam, hogy miért vagyunk olyan mélyponton amin voltunk és vagyunk. Nem tudnak olyan szolgáltatást, tevékenységet mutatni, mely nyugati áron eladható lenne. Az 50-s években egy shilling 60 fillér volt, 89-ben 18 Ft. Ez volt akkor különbség nyugat és hazánk között, s ez nem nagyon változott. Van olyan német étterem, ahol 7 magyart próbáltak ki szakács fronton, s azt mondták, hogy több magyart látni sem akarnak. Nem ez az általános, de gyakori más területen is..
spu00
@zöldszem: Ha ennyi mindent tud, miért nem teszi meg a szükséges lépéseket, tárja a nyilvánosság elé, Ön lenne a nyerő ember bármelyik pártban, legyen Ön az ország megmentője.De ha nem tudja, akkor lépjen be a DK-ban , ott az ilyen emberek leledzenek, hasonló a hasonlóval csak tökéletes lehetne.
zöldszem
@spu00: ma, 21:12
Szükséges lépéseket itt majd csak akkor, ha az ügyészség, rendőrség,vezetői, miniszterek neve után odalesz mondva/írva elítélt! Itt?:))) Vida Ildikó, kivizsgálta Vida Ildikót a NAV elnökét.
A felsoroltakból mi nem igaz? Soha nem voltam, egyetlen párt tagja, sőt szimpatizánsa sem. Sem KISZ tag! Kisdobos és úttörő igen, mivel kötelező volt! Választáskor, a kevésbé hazugnak tartott programra szavaztam. Sajnos a választások olyanok mint a nyilvános WC, próbálom kiválasztani a kevésbé xarost. A leledzést meghagyom neked! Gondolom, Orbán beszéde, látványa felér neked egy romantikus estével.
Persze szerinted az ország jobban teljesít!
Hmm.
Ahol a kormány szerint is 3 millió szegény van, a lakosság jó része menekül az országból, az egészségügy a halálán van, az országot behálózza a korrupció, Hungária-, Quaestor-, Buda-Cash- és Lombard-botrányok...
Bár lehet, hogy igazak a plakátok(ilyeneknek mint Te).
Végül is lehet már a minimálbér feléért napi 8 órát dolgozni, részegen biciklizni a főúton, büntetlenül szexelni 12 éves lányokkal, nagymamát, nagypapát szülőket..., saját kezűleg eltemetni, stb... Ez valóban maga a Kánaán!
...pont itt a vége!!
spu00
@zöldszem: Tudja, a Vida Ildikó ellen a mai napig nincs egy konkrétum sem. Az, hogy valakinek nincsenek ismeretei és könnyebb a más véleményét hajtogatni, az csak sajnálatra méltó. És én Önt csak sajnálni tudom, de sajnos nincs egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.