Döbbenten nézték orvosai Bódi Guszti leleteit a legutóbbi vizsgálat után, állapota ugyanis olyan mértékben rosszabbodott, hogy azonnal a legerősebb gyógyszereket kellett neki felírni – írja a Ripost

Hiába óvta féltőn Bódi Margó a férjét, Guszti a tudta nélkül egyszer csak abbahagyta a létfontosságú gyógyszerek szedését. Hat éve, hogy túlélt egy súlyos szívinfarktust, ami után teljesen átértékelte az életét.

„Járt hozzánk egy klímaszerelő, aki már két infarktuson is átesett. Ő mondta nekem, hogy teljesen leállt a gyógyszerekkel, és szerinte semmi szükség rájuk, hiszen ő is remekül érzi magát. Ezután döntöttem el, hogy én sem veszem be a felírt pirulákat. Ezt még Margó elől is eltitkoltam, véletlenül buktam le, de akkor már egy hónapja éltem gyógyszermentesen. Margó nagyon kiborult, amikor megtudta a dolgot, balhézni kezdett és azonnal rohantunk az orvoshoz!”

Bár  megszabadult korábban 8-10 kilótól, a nagyját már visszahízta, a rendszertelen életmód miatt a futócipőt is szögre kellett akasztania, pedig régebben rendszeresen eljárt kocogni.

„Egyszerűen semmi időm futni! Szinte egész nap úton vagyunk, hajnali 4 óra is van, mire hazaérünk egy fellépésről, és másnap 11-kor már újra a nyakunkba vesszük az országot!”

A pihenés gondolata egyelőre meg sem fordulhat az énekes fejében, hiszen egészen októberig be vannak táblázva, de már jövő januárra is vannak fix fellépéseik, amiket még a gyógyulás érdekében sem mondhat le.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Bácsi,a megdögléshez a hit elég!
Az életben maradáshoz kell az orvos tanácsa.Képzeld el,míg te 8 év alatt végezted el a 8 elemit,azaz évismétléssel a 4-et addíg ő doktorált meg védett,meg szogorlatot írt,hogy a kis bolhaszaros életünket megmentse.
Bátor vagy hogy Margónak munkát adsz!Viheti majd a locsolót,meg a kiskapát a sírodhoz kiscekkerbe.

Azért ha magadhoz térsz,gondolj azokra akik nap mindt nap hallgatnak a bunkórádióban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Teljesen igaza van. Ha a klímaszerelő azt mondta, az úgy is van. Ennyi hülye orvost
szaboria1
Erre csak azt tudom mondani aki hülye az haljon meg. Neki úgy látszik a pénz előbbre való mint az élete. A férjemet 91 -ben szívvel műtötték 48 évesen akkor az orvos azt mondta ha nem szedi a gyógyszereket akkor nem sokáig fog élni. Az a srác akivel együtt volt műtétjük nem szedte a gyógyszereket és 93-ban meg is halt.
eugen4402
@simmering73: Nyilvánvaló, már először sem kellett volna orvoshoz mennie. Tanulság: szívroham esetén azonnal forduljunk klímaszerelőhöz.
Nyuszicsibe
@eugen4402: rögtön Mészáros Nagyfejű Lőrinchez, nem véletlenül szállt be a klímabizniszbe...
papa.49
@eugen4402: De talán jó lesz a ,,nemzeti gázszerelőnk,, is)))))))))
Egyébként megdöntse el ő hogy kornyikálni akar vagy élni, de nekünk mi közünk mindehhez!!!)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.