Tegnap írtuk meg, hogy megölte két kisfiát, majd önmagával is végzett egy férfi Hevesen, a Bors pedig új részleteket tudott meg a gyilkosságról.

A lap úgy tudja, nem tudta feldolgozni, hogy élettársa elköltözött tőle, ezért felakasztotta két kisfiát, majd magával is végzett a 35 éves férfi, aki búcsúlevelet is hagyott, amiben megindokolta tettét.

Úgy láttuk, hogy nagyon szerette a fiait

- mondták a műanyagfeldolgozó-üzemben dolgozó apáról.

Információk szerint az anya egy helyi iskolában takarított és pár hónappal ezelőtt romlott meg a kapcsolatuk. A szomszédok szerint egyre gyakoribbak voltak a veszekedések, végül a nő elköltözött és magával vitte a két gyereket is.

Felakasztotta gyermekeit a hevesi férfi

Az apa július 23-án, csütörtökön hozta el őket magához. A vakáció azonban borzalomba fordult. Szombat reggel negyed nyolc körül felakasztva találta meg az egyik hozzátartozójuk a kisfiúk és apjuk holttestét is.

Hiába jöttek a mentők, egyikük életét sem tudták már megmenteni. A rendőrök egész nap helyszíneltek az utcában, a ház környékét ötven méteres sugarú körben lezárták. A szemle alapján egyértelmű volt, hogy a gyereket apjuk ölte meg. A férfi búcsúlevelet is hagyott, amiben leírta, hogy nem tudta feldolgozni, hogy élettársa otthagyta a kicsikkel együtt.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A bele hűlt volna ki még előtte! Szegény gyerekek milyen félelemmel halhattak meg!
swordigo
@1magyar: Én abban bíztam, hogy legalább álmukban tette, hogy ne tudjanak semmiről. Istenem, bárcsak a férfi túlélte volna, és megtudhatta volna, milyen is az élete egy ilyen féregnek egy börtönben a rabtársak mellett.
feri57
SZERETTE A HŰTLEN FELESÉGÉT ÉS A GYEREKEIT A PÉLDÁS ÉLETET ÉLT FIATALEMBER. ilyen ESETEKBEN AZ ELME ROSSZ TANÁCSADÓ. A JOGOS FÉLTÉKENYSÉG, VESZEKEDÉSEKET VÁLT KI BÁRKINÉL, SAJNOS ÍGY ALAKULT, ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK.
darwin
@feri57: Jogos féltékenység?Hűtlen feleség?Példás élet?Félrebeszélsz.
Ital van, meg drog , meg verés ,meg az asszony terrorizálása.Nem ismerted őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.