Valószínűleg muszlim nők pofoztak fel egy bikiniben napozó lányt a franciaországi Reims város egyik parkjában. A fiatal nő épp a napfürdőzés örömeinek hódolt, amikor öt másik odalépett hozzá. Állítólag azt mondták, hogy öltözzön fel rendesen, aztán lekevertek neki pár taslit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Méteres szakállat mikorra kell növesztenünk?
1magyar
Na ilyenekért takarodjanak haza a muszlimok! Vegyék le a fejkendőiket mielőbb az országainkba lépnek és nagyon alázatosan vessék alá magukat a mi törvényeinknek ha már idejönnének!!!
papa.49
Hát éppen ez a vallásuk tanítása, beszivárognak, aztán átakarják venni az irányítást, utána behozzák az ő törvényeiket, és nekünk, akik itt éltünk befellegzett!!!
Még az a jó, hogy nem mi vagyunk a célországuk!!!
Csizmás Kond
Nagyon helyes, mi a büdös francért nem alkalmazkodnak a hőn szeretett bevándorlók szokásaihoz ?
eugen4402
Úgy tudom, Franciaországban is uborkaszezon van, ennél szellemesebb álhírt is költhettek volna. Szeretem az olyan híreket, melyekben szerepel az "állítólag" szó, mint hírforrás... Persze az is előfordulhat, hogy a csadorban sülő-párolódó Fatimákat elfutotta a méreg az egészségesen barnuló mademoiselle bőrének láttán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.