Vajna Tímea és Andy Vajna tulajdonában van az a 100 millió forintos luxuslakás, ahol Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla lakik párjával – írja a Blikk.

Lilláék egy 107 négyzetméteres, három és fél szobás lakásban élnek. Ez a lakáshoz tartozó mellékhelyiséggel együtt mintegy százmilliót kóstál a lakáspiacon. Timi húga pár héttel ezelőtt így nyilatkozott:

„Szeretek itt lakni, már régóta itt élek. De hogy pontosan mennyi ideje, azt meg nem mondom. Természetesen nem az én tulajdonom a lakás, bérlik nekünk a szeretteink”

A lap azonban úgy értesült, hogy Andy Vajnáék nem bérlik, hanem megvették a luxuslakást.

"Köszönöm, de ebben az ügyben nem kívánok nyilatkozni"

- zárta rövidre Andy Vajna.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
107 m² = 100.000.000 HUF ???
Na szép kis m² ár !!! Vagy csak annyit irtak
a lakásvásárlási szerzödésre ?? NAV ???
Aztán nehéz lesz megszokni a 2x2 méteres " cellát "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
puki
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ez a Palácsik Lilla egy bombasztikus csaj. Tmicsike elbújhat mellette. Nem is értem az öreget miért nem a Lillát vette el feleségül. A Timi sem rossz persze, de egy kicsit lóképú, meg már öregecske is.
Lilla viszont egy angyalka. Persze lehet, hogy nem olyan jó a technikája.
Erről talán Andy tudna mesélni nekünk.
www.femina.hu/hazai_sztar/vajna_timea_huga_lilla
Knapp75
Barchoba:

Személy?
Igen.
Nő?
Igen.
Valakinek a valamije?
Igen.
Vajna Tímea!
rbela
Hát igen , sok a "szegény ember " kis országunkban. Minél több a gazdag, arányosan annál több a szegény, ez matematika.
mtsl
És?
Nem sokkal ezelőttig azt sem tudtam, hogy él egy olyan, akit vajna tímeának hívnak, azt meg csak most tudtam meg, hogy húga is van.
Ecsém, ezek a magyar celebek - némelyikről csak a halála után derül ki, hogy celeb volt, és ismerte, és szerette egy egész ország.
Világon szanaszét élő ilyen-olyan magyar cölöpök egyesüljetek!
A világon nem ismer titeket senki (és főleg nem szeret és nem imád senki), de azért ti cölöpködjetek csak, mert megérdemlitek, mert megérdemlik a hozzátok butult fidesznyikek (vagy ti butultatok hozzájuk? - mindegy, egy kaptafa)

Vajna tímea húga akkora cölöp, hogy a bónevét sem kell tudni, elég hogy ő vajna tímea húga.
vajna tíme húga mondja: Amerikából gyüttem, és mesterségem címere, hogy az apám ismeri Schwarzeneggert, aki ismeri a... valakit, aki ismeri a Terminátort.
Terminátor mondja: Nem amerikábú' gyüttem, de akár onnan is jöhettem volna, mert akkora hülyeségeket csinálok Terminátor létemre, mint a "zamerikaiak", mert egyedül az egész világot elpusztíthatnám, de nem, mert jönnek a "zamerikaiak", Harley Davidsonnal, és nekem onnantól kezdve esélyem sincs, mert lebénulok, amikor meglátok egy amerikait Harley Davidsonson,, és egyébként sem kell már tennem itt semmit, mert a Pixel elrendezi, és jól bekap mindent, mert a Pixel az olyan, hogy bekap mindent, tehát ha neked bekapja valaki, az lehet, hogy a Pixel volt, de azért mérget ne vegyél rá, de ha akarsz, akkor mégis - és nem kell megvárnod, amíg bekapja a Pixel
És... nincs és!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.