A Dunántúlon élő rokkantnyugdíjasnak hatalmas fájdalmai voltak, ezért inkább megoperálta a jobb lábát, amelyiken másfél hónapja érezte először, hogy egy ér ujjnyi vastagon kitágult és lüktet. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
vastagbor.atlatszo.hu/2015/07/31/tudjatok-hogy-mit-csinal-az-antsz-miutan-egy-rokkantnyugdijas-sajat-magat-mutotte-meg-miutan-elkuldtek-a-korhazbol/

Az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala pedig azt írta, hogy

“A nagyatádi férfi egészségügyi ellátásának elhúzódása, késlekedése miatti problémáról mindezidáig az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Igazgatási Osztályának nincs tudomása. Hivatalunkhoz sem tőle, sem a betegjogi képviselőn keresztül panaszbejelentés nem érkezett.

Amennyiben a beteg panaszt kíván tenni, azt írásban megteheti és kezdeményezheti a panasz hatósági kivizsgálását az Országos Tisztifőorvosi Hivatalnál.”

Nincs tudomásuk róla !
Csak tudnám akkor minek vannak, mire veszik fel a fizetésüket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.