A színész korábban azt mondta, csak dolgozni megy külföldre – írja a Bors. De akkor miért árusítja ki a bútorait?

Hivatalos Facebook-oldalára több képet is feltöltött, amin patinás, de jó állapotú bútorok láthatók. A rendező szeretne megszabadulni két széktől és foteltől, egy 350 000 forintért kínált tálalótól és egy százezres fa asztaltól is. Ez utóbbi kettő eredeti francia art deco darab az 1930-as évekből.

Az életem olyan, hogy keveset tudok otthon lenni, miközben szeretem. Hogy csak úgy lenni… Éppen ezért mindig fontos volt, hogy az a bizonyos otthon valóban igazán otthonos legyen. Hogy mindennel, amivel körülveszem magamat, jól legyünk együtt. De minden és mindenki változik. Új életterek kellenek, új környezet és új otthon… És nem jó sok mindennel továbbállni…

– írta a bútorok mellé mintegy ajánlónak a művész.

Alföldi a németországi Trierben a Pán Pétert rendezi majd, Szöulban egy Shakespeare-t, Sankt Pöltenben pedig a Tartuffe-öt viszi színre.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@Zsoel: - bocsánat, aki letesz valamit az asztalra, aki ad az országnak, az nem az ország csecsén lóg, hanem megérdemelten él. Az ingyenélő aki az ország csecsén lóg!
És kritizálni nem ugyanaz, mint belerúgni valakibe.
Ti belerúgtok emberbe azért mert zsidó, azért mert meleg - miközben az orbitális bűnökkel jól megvagytok és abba is belerúgtok, aki gyűlöli ezeket a bűnöket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dalmáciai
Alföldi végig ragaszkodott az ERŐLTETETT, POLITIKAI aktualitásokat megragadni akaró látomásához, hogy Orbán, - azaz István egy olyan alak, aki pökhendien lenézi a népet, ezért az első felvonás szinte összes kulcsjelenete a következő felállásban látható: a náci István-Orbán fent a színpadot keretbe foglaló rozsdás, kereszt nélküli Szent Korona vastraverz emeletén, a zenekar mellé szorulva pezsgőzik, játssza az agyát, - miközben lent a hülye nép nyomul.
A hatalmas színpad hosszú tíz percekre üres marad.
A fideszes genyó Istvánék fent tobzódnak, amikor lent Trabanttal megérkezik két béna orbánhívő f@kalap és idétlen pirosfehérzöld zászlókat lobogtatva, (mint általában az orbánhívő hülyék), eléneklik az eredeti műben nagyon hatásos múltba révedős dalt, mire Sarolt, az SS-ek mögül kilépve rájuk ordít, hogy
"Nem kell az ártalmas emlékezés!". (A múltat végképp eltörölni!)
Miután végigkínlódták a szétesett első részt, jöhet végre a vérgőzös rohadék klerikálisok tobzódása. Itt már Alföldi elemében volt, fröccsent a vér, minden pap gyilkológép, ropognak a náci sorozatlövések. A végén - a rendszerváltáskor a Népstadionban oly boldogan énekelt "Felkelt a napunk, István a mi urunk" dalt - a megalázott, megkínzott nép most géppuskacsövek fenyegetésében, István vigyorától verve, rettegve és feltett kézzel énekli.
Miközben Asztrik, a főpap gúnyosan röhögve megkoronázza Istvánt.
Ez Alföldi MÁSSÁGOS történelemszemlélete és "hazafisága"?
A szoci Botka söpredéke Alföldi e gyalázkodásával ünnepelte - a Szegedi Dóm előtt! - Szent István királyt és az államalapítást, és a hülye, szürke egér helyi fideszesek még asszisztáltak is ehhez, sőt még 65 millió közpénzzel is megdobták a produkciót.

A VÉGÉN volt a LÉNYEG:
Roberta torz-istvánja a keresztény orbánnáciterroristák által megfenyített véres és koszos népet egy ketrechálóba, a Szent Korona vastraverzébe zárta, amiből a ketrecet rángatva próbálnak kitörni, - ezalatt ez a RIPACS eljátszatta a zenekarral a HIMNUSZT!
A sok libbant birka...
dalmáciai
A sok libbant birka pedig felállt a nézőtéren és a Szent Korona börtönébe zárt, keresztény fasiszták által leigázott Magyarország Alföldi-féle rémképe előtt teli torokból énekelt.
*
hu.wikipedia.org/wiki/Istv%C3%A1n,_a_kir%C3%A1ly
*
dalmáciai
@szaboria1: Roberta sexuális előadásai vajon miért vonzották a deviánsokat? - ez itt a kérdés.
dalmáciai
@verum: Hogy tudod ezt a mocskos hazaárulót radnótihoz és Sík Sándorhoz hasonlítani?
verum
@dalmáciai: - hát, csak úgy, ha ma élnének Radnóti és Sík Sándor, a magadfajta őt is mocskos hazaárulónak tartaná.
szaboria1
@dalmáciai: Tégedet meg honnan szalajtottak? Írásodat ne itt éld ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.