Szabó Zsófi igazán előnyös szerződést kötött, amikor a TV2-től átigazolt az RTL Klubhoz – írja a Bors.

Szabó Zsófi tavaly szeptemberben igazolt át a TV2-től az RTL Klubhoz, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban kezdett, a dzsungelből pedig egyenesen az X-Faktor második élő adásába pottyant, ahol a háttérműsort vezethette. December 21-én láthattuk utoljára a képernyőn. Bár azóta nem dolgozik, fizetést mégis kap.

Kiemelkedően magas pénzben sikerült megegyeznie annak ellenére, hogy kezdő műsorvezetőnek számít. Három évre írt alá és nem a műsorok után kap fizetést, hanem havi juttatásban részesül

– tudta meg a Bors Zsófi egyik kollégájától.

A neve elhallgatását kérő személy szerint, a csatornánál eltöltött évei alatt Szabó Zsófi minimum 36 millió forintot fog keresni. Ezen felül az RTL Klub a 20 millió forintos kötbért is kifizette, ami azért illette a TV2-t, mert Szabó Zsófinak még nem járt le a szerződése, amikor átment a konkurenciához.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Vagyis havi egymillió forint a tarifája, ami azért 2015 Magyarországán elég kemény, mert ennyit azok közül sem sokan tudnak megkeresni, akik magas pozícióban és látástól vakulásig dolgoznak. Mit tud Szabó Zsófi, hogy láblógatásért is javadalmazzák?
Félreértés ne essék, nem irigységből kérdem, fütyülök én más pénzére, de ez azért érdekelne, mert rengetegen nyomorognak az országban, akik tisztességes, kemény munkával sem jutnak egyről a kettőre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Gömblulus: Ha egy rózsakoszorús nyúlért milliók járnának, gyorsan megoldódnának az emberek anyagi gondjai.
Feraj49
Mit tud-mit tud ?Tornázni tud ! TERPESZÁLLÁS,hason és háton fekvés,földön,vízen levegőben. HÚÚÚÚ de irigy vagyok,hogy nem születtem nőnek.
Zsoel
@Feraj49: Azért nem minden nő tud ám nagy pénzt csinálni a testi adottságaiból. :)
Gömblulus
@Zsoel: Bocsi, de nem mininyúl, hanem tengerimalac vagyok. :D
Zsoel
@Gömblulus: Ja... Elnézést, én törpenyúlnak néztem. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.