Öt-hat kilótól szeretne megszabadulni Andy Vajna ifjú felesége – írja a Bors.

Ki hinné, hogy a tökéletes alakú Vajna Tímea sem elégedett a testével? Ami pedig még meglepőbb, hogy Andy Vajna is osztja a véleményét, persze az is lehet, hogy csak cukkolja a nejét.

Öt-hat kilót szeretnék fogyni, mert elégedetlen vagyok az alakommal. Sokat sportolok, mégis vannak területek, mint például a combom, ami lehetne formásabb. Andy is megerősített ebben, néha piszkál miatta, de olyankor viccesen visszacsípek azzal, hogy: baba, neked meg a pocakodra kéne figyelned

– mondta Vajna Timi a Borsnak. Andy Vajna felesége a szelfikről is beszélt.

Megtanultam fotózni magam. Vannak beállások, amelyek optikailag csalókák. Például ha a jobb lábam van elöl, kinyújtva, és egy kicsit oldalra dőlök, vékonyabbnak tűnik a csípőm

– mondta Vajna Timi, aki még egy apró csalást is beismert: általában némi utómunka után tölti fel fotóit a közösségi oldalaira.

Nem nagy változtatásokat kell elképzelni, de egy telefonos applikációval azért rá szoktam néha segíteni a combomra, ha már tényleg nem vagyok elégedett magammal.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mix
av egyre pedofilabb. Minél öregebb, rondább, dagadtabb, pénzsóvárabb, annál fiatalabbakkal áll össze.
Sztem valaki mondja meg vt-nak, hogy ne szokja meg, hogy ő av felesége.
Lesz ez még így se! /As Good As It Gets/
eszegfu
@Rózsika Hatházi: 19:40 Kósa Lajosra, aki belebonyolódott a "kupakokba", ha jól emlékszem a termékdij, vagy az élelmiszerlánc felügyeleti dij kapcsán.
Rózsika Hatházi
@Desischado: Nem akartam Frodót bántani, hisz a "Gyűrűk ura" ( és, hogy kihangsúlyozzam,Göncz Árpád fordítása, valamint megemlíteném még Réz Ádám és Tandori Dezső nevét is) a kedvenceim közé tartozik, csak nagy hirtelen nem jutott eszembe más ős.
Mondhattam volna, Gollamot is. Így már jobban hangzik? :)))
Hari
Nem kellene valamilyen telefonos applikációval mindkettőjüktől megszabadulni? Programozók munkára fel !
Desischado
@Rózsika Hatházi: Tökéletesen, Rózsikám! Ezt megbeszéltük! Gollamot amúgy is utálom! (nevet) Bár orbántól fényévekre jobb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.