Mintha feszültség volna Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs között. Talán azért, mert a modell bejelentette: összejött Kedves Ferenccel?

Az egykori szerelmespár mindkét tagja felbukkant a Szigeten, ráadásul egyszerre, egy helyen, mégsem vettek tudomást egymásról. A Bors megkérdezte Dzsudzsák Balázst, mit szól ahhoz, hogy exbarátnője Kedves Ferenc oldalán találta meg a boldogságot. a focista kurta, de beszédes választ adott:

"Nem is ismerem őket"

– vetette oda mosolyogva.

Korábban Zimány Linda is különös utalást tett azokra, akik rossz szemmel néznek új kapcsolatára:

"Biztos nagyon sokan nem örülnek ennek a boldogságnak, de ez teljesen természetes. Szerintem ez nem ismert emberek esetében is előfordul, akár egy mikrokörnyezetben"

– nyilatkozta Zimány Linda a Fókusznak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@Szeparepa: Keményen megdolgozik?! Röhögnöm kell! Például az ápolók messze többet, és keményebben dolgoznak, de ők nem kapnak milliókat érte, mint ez a nyikhaj majom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Szeparepa: Keményen megdolgozik?! Röhögnöm kell! Például az ápolók messze többet, és keményebben dolgoznak, de ők nem kapnak milliókat érte, mint ez a nyikhaj majom!
Szeparepa
@Desischado: Látszik fingod nincs a profi sportról, pláne az A osztályú fociról... Dzsudzsák egy átlagos napját kéne megcsináld, 1-2 óra után kórházban lennél intenzív osztályon barátom...ahol aztán azok a keményen dolgozó ápolók segítenének vissza az életbe... de azért kurvára nagyon okos vagy persze...
blow
Én: Ki az a Dzsudzsák Balázs?
Az első és az utolsó amit róla olvastam, hogy lecserélte a Bentley-ét Porsche-ra.
És?

Ha egy sportoló idegenbe megy, idegeneket segít győzelemhez, az felér egy modern kori hazaárulással - az azt jelenti, hogy van az a pénz!
Ráadásul az oroszoknak?...
Bakker, innentől kezdve nem is akarom tudni ki az Dzsunka, Dzsenga, Dzsemfix, vagy ki tököm.
mate03
@Desischado: ! Kurvákról jót vagy semmit! Aki kurvának született,az is marad!
Desischado
@mate03: Már megint egyetértünk! (nevet)
evacica
A pénz beszél a kutya ugat, s a karaván halad tovább! Érdekes ennek a Lindának mindig csak pénzes pasik esnek az útjába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.