Az osztrák határrendészeti szervek közúti ellenőrzése miatt 30 kilométeres torlódás alakult ki hétfő reggelre az M1-es autópályán Ausztria felé  - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Mi lehet ott a 30 km-es dugóban, ebben a hőségben! Szerintem sorban ájulnak el az autókban. Remélem, most is megáll a lábán a Bakondi. Mert ha átszállnak egy másik autóba, akkor is ez van. Nincs valami jó ötletük?
Szeparepa
Ezt is a hazaáruló orbáni söpredék dilettantizmusának, alkalmatlanságának és arrogáns idiotizmusának köszönhetjük... nem csoda hogy a viktátor két hete lapít... hol is van orsós?
KERKA
@Szeparepa: Az osztrákok megszegték a schengeni egyezményt és ez a következménye. Ugyanis Ausztria sem kéri a bevándorlókat:((

"Határozatlan ideig tart az Ausztria keleti határán az embercsempészek elleni fellépés részeként bevezetett fokozott közúti ellenőrzés - mondta Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter hétfőn a ZDF német országos közszolgálati televízióban.
Ausztria keleti határátkelőinél vasárnap estétől minden olyan járművet megállítanak és ellenőriznek, amely alkalmas arra, hogy embereket rejtsenek el benne. Az osztrák határrendészeti szervek közúti ellenőrzése miatt hétfő délelőttre már 30 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Ausztria felé, feltorlódtak az autók a soproni és a kópházi határnál is."
Három órás késéssel indult el a Müncheni gyors a Keletiből.
Az osztrák határon vesztegel a gyorsvonat.
alfahir.hu/az_osztrak_hataron_vesztegel_a_bevandorlokkal_teli_vonat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.