„Már elkezdődött a hadköteles felnőtt férfi lakosság adatainak nyilvántartásba vétele – közölte a Honvédelmi Minisztérium.” A hír villámgyorsan terjed az interneten. Vajon a menekültválsággal van összefüggésben?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@furfang: Remélem azokat is büntetni fogod akik a libásozás meg a nokiás doboz kamut ismételgették éjjel és nappal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@verum: azutn nem csakkk a kutyákat,de a gyerekeket is kilövik...ez az orbán már gyógyíthatatlan.
furfang
@Dr. Felipe: A libásozást már büntetik. A nokiás dobozban volt valami!
furfang
@papa.49: A bors újságíróját szidd, az zaklatott fel a hülyeségeivel és egy 2012-es hírrel. Olvasni, tájékozódni, utána fröcsögni!
csa-csa
szóval készüljünk a háborúra? be is bacna! de jobb félni mint megijedni. Még egy pár ilyen "híresztelés" - remélem az marad - és olyan felvásárlási láz tör ki hogy a boltokban ölni fogják egymást az emberek. Úgy megugrik a bűnözés hogy ihaj!
papa.49
@furfang: Ha esetleg elolvastad volna az első mondatot is nem írsz ilyen baromságot, mert mit is írtam ,,nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél,, tehát tökmindegy mikori a hír akkor is valami készül, ahhoz már elég öreg vagyok hogy az új pártállami sajtóban megjelenő hazugságok között is tudjak olvasni, amúgy meg fröcsögni én nem szoktam, a véleményem megmondom magyarul kereken oszt. jónapot!!! Ja oersze hát értem a kényes hallásodat zavarhatja a véleményem, DE NEM MUSZÁJ ELOLVASNI, ÉS NEM MUSZÁJ RÁ REAGÁLNI, na csá)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.