Úgy tűnik, a sajtó éber munkásainak olykor igen nehéz feladat megkülönböztetni Lendvai Ildikót, az MSZP egykori politikusát Lévai Anikótól, aki meg Orbán Viktor felesége. Az újabb bakit Lendvai írta meg Facebook-oldalán.

Drága miniszterelnök úr, én igazán nem akartam erről elhíresülni (Ön meg pláne nem), de most mégiscsak arra kell kérnem: adjuk be a válópert. Muszáj, hogy végre papírunk legyen arról: nem vagyunk házasok. Persze nem is voltunk, Önnek bájos és kedves felesége van, de ennek ellenére a Magyar Hírlap egy korábbi bakija után most egy másik lap is összeadott minket alábbi cikke headline-jában.."A first lady romtúrán a zsidónegyedben" címmel arról tudósítanak, hogy "Lendvai Ildkó csak úgy sétált egyet vasárnap a Kazinczy utcai sóletfesztiválon", méghozzá a miniszterelnök feleségének járó biztonsági kíséret nélkül, és Köves Slomót megajándékozta egy zacskó, a saját kertjében termett babbal

- kezdte sorait az expolitikus, majd azzal folytatta a védekezést: egyébként is alibije van a kérdéses vasárnapra. Ekkor ugyanis az unokáival járt a cirkuszban, később pedig az MSZP Jókai utcai székházában segített a menekülteknek beérkező civil adományokat szétosztani, amivel Orbánt " családi kapcsolatuk esetén végképp kompromittálta volna."

A felsorolt bizonyítékokból látszik, nemhogy first, de egy erősen másodosztályú lady vagyok

zárta sorait Lendvai.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Örüljön Ildikó asszony, hogy nem Orbán anyjának hitték, így simán megúszta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@nezelodo: ...hacsak nem úgy... én szexuális imára gondoltam
Dr plágium
@nezelodo: Még mindig röhögök :) vagy 10 perce...
nezelodo
@Dr plágium: Mást egyenlőre nem tudunk tenni, csak kiröhögni valamennyit, ők meg görcsöljenek tovább. Nem tudják, hogy semmi sem tart örökké, hiszen százötven év alatt sem váltunk törökké.
Desischado
Jót derültem a cikken.. Lendvai Ildikó gondolom, nagyon örülhet, hogy nincs rokoni kapcsolatban a csuti rémmel! Kinek kéne ilyen szörnyű kapcsolat?
Dr plágium
Azért siralmas ez, az újságíró qrvára "hiteles"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.