Rászállt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Palik László cégeire.

A Blikk úgy tudja, a volt sztárriporter családi vállalkozására, valamint a Héder Barnával közös vállalkozására is végrehajtást kért az adóhivatal.

Palik Lászlóék családi vállalkozásában a felesége, Marsi Anikó beltagként, Palik László pedig kültagként van feltüntetve. Ez azt jelenti, hogy aláírásra csupán az ügyvezetőként is szereplő felesége jogosult. Az OPTEN.hu adatbázisa szerint a NAV Észak-budapesti Adóigazgatósága hátralékkezelési osztálya tavaly ősszel kért végrehajtást a cégre, amely azóta is hatályban van. Valószínűleg adóelmaradás miatt kerültek a NAV látókörébe.

A hivatal a lapnak küldött korábbi tájékoztatása szerint ha a végrehajtás alatti hátralékot rendezik, akkor az adóhivatal néhány munkanapon belül megszünteti a végrehajtási eljárást. Ezzel egyidejűleg a további végrehajtási lépéseket is megszünteti, azaz kezdeményezi a végrehajtás tényének törlését a cégjegyzékből. 

Az érintettek nem kívántak nyilatkozni az ügyről.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Győzikét nem üldözik, ja az ,,testvír,,))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Feraj49: A médiában dicsekedett a more hogy napi 200 ezret keres, érted napi, a 22 millás adótartozást nem tiltják le tőle soha, de tőled, vagy tőlem ha tartozunk az 1 ezer felett letiltják, behajtják, hát ennyit az egyenlő bánásmódról))))))))
Feraj49
@papa.49: Ugylátszik akinek van ügyvédje az megússza. Teljesen egyetértünk. Leírtam már néhány családi esetünket a propira.
papa.49
@Feraj49: Tudom emlékszem, te se vagy a hatalom ,,kedvence,,))))))))
mate03
@Feraj49:! Csak nem a hirtelen milliomossá vált,miniszterekre és államtitkárokra gondoltál!?Mert őket aztán komolyan ellenőrzi a NAV! Szíjártó,Rogán,Lázár,és még sorolhatnám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.