A tanyán nevelkedő gyerekek védettebbek az asztmával és az allergiával szemben, ám egészen mostanáig nem sikerült megállapítani az összefüggés okát.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@verum: + éves koromig szinte heti rendszerességgel beteg voltam torokgyulladás, mandulagyulladás, néha tüdőgyulladás, már arra vártak hogy betöltsem a hármat, hogy kivehessék a mandulám, mikor a ,,Fehér keresztben,, egy idős gyermekorvos mondta Anyámnak hogy ne óvjon annyira, hagyja hogy akár koszos kézzel egyek, mint mondta ,, a gyermeknek míg felnő, 1 tonna koszt meg kell ennie,, és lás csodát nem vették ki a mandulám ,és nem is voltam beteges se az oviban, se a suliban, sőt miután leszereltem kb. 35 éven keresztül még megfázva se voltam!!! Igazsága volt a doktorbácsinak!!!
verum
@papa.49: - csakhogy más a természetes kosz és megint más a szmog. A sok mérgező anyaghoz nem lehet hozzászokni, az lassú halál...
papa.49
@verum: Ne feledd én az V. ker. Molnár utcában nőttem fel az talán az igazi Belváros volt már akkor is...
verum
@papa.49: - nem tudom, hányban volt, de biztos nem volt akkora szmog, mint manapság.
Állítom, hogy nem is a parlagfű tehet a sok allergiáról, hiszen az gyógynővény alapjaiban .Hanem a rátelepedő por, ami tele van benzingőzzel,meg ilyesmi mérgező anyaggal.
papa.49
@verum: Mivel '49. ben születtem, és az első ipari sulit még ott jártam ki az meg ' 66. ban volt, hát 17 év, még utána is sokat megfordultam ott mert ez a lakás a nagyanyám lakása volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.