A bicskei állomáson azonban drámai helyzet alakult ki. A menekültek az indulás után még abban a hitben voltak, hogy végre zöld utat kaptak a határ felé, ám ez nem így történt. Megállították a vonatot, a rendőrök megpróbálták leszállítani a menekülteket. Ekkor elszabadult a pokol.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Már várom, amikor orbán is rájön, hogy jó és hasznos lehet egy társadalomnak ennyi életerős ember, sok kisgyerekkel, jóképű pasikkal :), és előadja, hogy a piszok németek elvették tőlünk a menekülteket...
Másrészről egy szír menekültnek sem kívánom, hogy közmunkásként tengesse Magyarországon hátralévő életét, lenézett, sokadrangú emberként, aki a politikusok játékszere lenne még 30 év múlva is.
F_Viktor
@agnes200: Igazad van...

Valamint Orbán és tanácsadói (Habony feje mikor hullik a porba?) törhetik a fejüket, hogy a menekültek után mely csoportot jelöljék ki az ország közellenségévé.
papa.49
@F_Viktor: A tippem a régi, a Gyurcsány)))))))))
F_Viktor
@papa.49: Szerintem Gyurcsányból már kipréseltek minden új választót, már a birkák sem kapják fel a fejüket (legelik tovább a fekáliás füvet) ha Gyurcsányt emlegetik.

Nekem első tippem a nyuggerek. Nyugdíjkassza üres, inproduktívak, tőlük több bőrt már nem tudnak lehúzni, de járandóságuk szépen lehúzható, szükségteleneknek tartják. Egyedül a szavazófülkékben használhatók.
Habony már jelezte, hogy le lehet/kell rugdalni őket, egy kalkuláció a szavazat szempontjából, s minden sínen lesz. De a kalkuláció is elmaradhat, csak egy jó választási törvénymódosítás szükséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.