Három hete érkezett Budapestre forgatni a Mr. Beanként elhíresült Rowan Atkinson. A brit színész hotel helyett Andy Vajna Gellért-hegyi luxusvillájában vendégeskedik a Blikk szerint, de Andy Vajna mást mond.

A lap szerint a színészt több környékbeli is látta már a Citadella alatti mellékutcában.

Pár napja is láttam erre Rowan Atkinsont, akkor egy kocsi hozta fel a Gellért-hegyre. Az elegáns autót egy sofőr vezette, Atkinson pedig hátul ült, de jól láttam az arcát, s azonnal felismertem

- mesélte az egyik lakó.

Az esetről a Blikk Andy Vajnát is megkereste, de ő cáfolta sajtósán keresztül, hogy nála lakna a színész és azt is hozzátette: annyira nincsenek is jóban.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Tekintettel a lakcím nélküliségre, mégsem mehet a híd alá Mr. Bean, annyira tényleg nincsenek jóban, hogy 1ütt csövezzenek.
human
Atkinson egy értelmes ember. Meg is értem, hogy nincs jóban Vajnával.
Lepényleső
Akárhol nem tud nyugalmat az ember,ha meg alszik,végképp védtelen.
karma1
Aztan miert kellene Rowan Atkinson-nak a horiarcu andyhez meg a paripaarcu nejenek a hona'ba mennie ? Rowan ANGOL, andy magyar, aki , Amerikaban jaratta le magat, es ez azert nem eleg ok arra, hogy egy hazban aludjanak. Nem hiszem, hogy a Muvesz Ur ne tudna kifizetni egy atlagos Hilton szamlat - egy picit tobb tiszteletdija van, amiert megdolgozott, mint ennek a majomnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.