Lakberendezőnek tanul Kapócs Zsóka. Már el is kezdte a tanulást egy ezzel foglalkozó milánói neves iskolában. Mint mondja, ez volt a gyermekkori álma.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Miért nem vált be ,,színésznőnek,,???Az ,,ősi mesterség,, az megy ))))))))))
zöldszem
Mi van vazze kiöregedtél? Pedig amit eddig űztél szakmát elég jól fizetheted, mivel tudod fizetni a milánói neves iskolát!!
soljanka
Nekem mindig olyan ridegnek hatott szegény. Tudott gyönyörű lenni, aztán valahogy elkezdett mű lenni. Érdekes egy lelke lehet. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy nem tud igazán örülni semminek.
csa-csa
nincs bajom a Zsókával, de ha gyerekkori álma volt, miért azt tanulta rögtön?
már rég csinálhatná is!
KERKA
Már rögtön el is kezdte az iskolát Milánóban. Meg sem merem kérdezni, hogy ott mennyi a tandíj? csak saccolni merem, hogy a havi díj milliókra rúg. Egy dizájnos lakberendezés vagy belső átalakítás ma már a luxus -luxusa. Ja, erre kellett a gazdag férj, aki ezt az iskolát finanszírozza.
lampa laz
Komoly lelépési díjat fizethetett neki a buldogképü, ha tudja finanszírozni a minden nap mást akarok álmait. Legutóbb ámerikába költözött a kutyájával, most Milánóba iskolázta be magát, holnap, ...ki tudja holnap...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.