Mivel Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi az előzetesből nem tudja irányítani cégét, az ügyintézést felesége, Boglárka vette át – tudta meg a Blikk.

Galambos Boglárka állítólag mindent elintéz, amit férje és annak szintén előzetesben lévő munkatársa, Cs. Csaba intézett eddig. Egy "bennfentes" azt nyilatkozta a lapnak, hogy

az elmúlt napokban a lakópark üzemeltetésében dolgozók, üzlettársak, cégtulajdonosok kerültek porondra. A rendőrök egymás után hívják be őket. Gyakorlatilag nincs ki dolgozzon.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Minden bántó szándék nélkül... Eddig arról volt szó, hogy Boginak fogalma sincs a család pénzügyeiről, semmit sem tud róla. Most pedig hirtelen képes ellátni a családi céggel járó minden feladatot?! Nem semmi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@papa.49: A viszkető tenyér az nagyon ismerős tünet nekem is olykor. Hiába próbáltam meggyőzni magam, hogy a tévébandáknál a nézettség, a nyomtatott sajtónál az eladott példányszám, itt a neten meg a klikkelések száma létfeltétel, a fennmaradásuk függ ezektől a mutatóktól, de néha némelyik brancs túlmegy minden határon. Pl: Sok évvel ezelőtt naponta elolvastam a Heti Válasz-t, aztán amikor a szenzációhajhászás kezdett dominálni, el is felejtettem, hogy létezik.
csa-csa
ha gálámbos álkapónye lenne, tudná..!
papa.49
@Horizont: Egy nagyon régi mondás de erre is igaz ,, aki sokat ül a tábortűznél előbb,utóbb kormos lesz,,))))))))))))
soljanka
@Horizont: Hát igen. Halálos beteg. Nem ért a pénzügyekhez.
És rögtön el tudja vezetni a céget.
lampa laz
Hiába na, van az a pénz amiért még halálos kórt is lehet venni.
Magántulajdonú cég alalmazottja vagyok és látom a napi folyamatokat. Ha lajcsinénak fogalma sem volt a céggel kapcsolatos napi ügyekkel, akkor legfeljebb a takarító néni munkáját tudná irányítani és nem egy céget, hacsak nem volt benn folyamatosan tevékenységben. Gondolom az utóbbi történt.
papa.49
@Horizont: 20:16. ra Úgy bizony, volt már rá példa)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.