Adolf Hitler túlélte a második világháborút. Ez az állítás újra és újra izgalomba hozta a hobbitörténészeket az elmúlt 70 évben, de most kicsit komolyabban is elgondolkozhatunk rajta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Baromság ! A baloldali képen az ipsének tojás hitlernek pedig kocka feje van .
A két férfi nem ugyan az !
Szeparepa-
Igen, így volt... gyorsan átműttette az arcát... Richard Nixon néven kezdett új életet, és többször is megpróbálta kitörni az újabb világháborút... A fontosabb tudósait is majdnem mind átmentette USA-ba Mengele-vel sikerült életelixírt készíteniük, ezért halhatatlan lett és ma is él Hitler.. a 80-as években, mikor szomorúan látta hogy 3 világháború sem fog összejönni. Antarktisz alatti náci városba költözött, ott élt a XIX elejéig, míg elkészült a Holdon az új náci város, akkor oda költözött, ott dolgozik tovább a visszatérésén és a Földön a 3-ik birodalom megalkotásán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.