A Romantic frontembere az együttes terveiről nyilatkozott a Borsnak, éreztetvén, hogy kis hazánkban immáron szűk a játéktér:

Elég volt a limonádé dalokból, amik semmiről nem szólnak! A Romantickal kint a helyünk az eurovíziós fesztiválon, hogy végre egy roma csapat angolul és a romák nyelvén képviselje hazánkat a világ színe előtt.

- jelentette ki.

Gáspár Győző hozzátette, kollégánői beszélnek angolul, ő viszont most tanulja a nyelvet. Utána viszont semmi nem áll útjába a nagy terveknek:

Olyan színpadi show kell, amiről az egész világ beszél. És egy olyan dal is. A magyar nevezéshez magyar és angol nyelven is be kell küldeni a dalunkat, ami már majdnem teljesen kész. Lovári betétet is tervezünk, In­diától Luxemburgig, Brüsszelen át a lovári ugyanaz, ugyanúgy beszélik. Ez összeköt minket, így adta magát, hogy központi téma a rasszizmus lesz.

Érdeklődve várjuk a dalt!

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A börtönben lenne a helye nem fesztiválokon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ezeknek?? Esély?? Hihihi!!! Mint a hóembernek az Etnában, kb. annyi az esély!!:-))))))
perfekt
@silber13: Szép napot.Amennyiben,"felkent" vezetőink,tisztességesek lennének,ilyen-és ehhez hasonló senkik, mint a honi celebritásaink-nem képződhetnének.Most pedig osztódással szaporodnak!Az pedig közismert sajnos-,hogy Japán a mosoly országa,--Magyarország pedig kész röhej. :(
silber13
@Horizont: baki? Hát nem is tudom, mi vanazzal az állítólag filmfelvételek céljára felvett és eltüntetett pénzzel?
Clavigo
Ez jó...:) :) :) Egy a NAV. által elitélt adócsaló,,az Eurovizión..:) :) :) :).. Fárkás Flóóórijjjaaaáán majd kontrázik ennek a surmónak,,remélem.
Freewolf
Bánja a fene, csak azt írják ki, hogy ki támogatta! Ne az egész magyarságot szidják már, hogy egy buta tököt küldünk oda!
KERKA
@Freewolf: Na, ez szöget ütött a fejemben, de tényleg, ki támogatja ezt a díszpintyet, hogy még egyáltalán szabad lábon van, nem folytat ellene a NAV vizsgálatot, nem hajtják be rajta a tényleges adó hátralékát, és végezetül, a TV csatornákban is állandó szerepeket kap.
Engem nagyon irritál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.