Állítjuk, hogy vannak, akik sportot űznek abból, hogyan lehetne a lehető legbunkóbb módon letenni az autót. Az alábbi fotót a “Tahó autósok Egerben” Facebook-csoportban találtuk, ahová csütörtökön került fel. A kísérőszöveg szerint a parkoló autó a Lidl-nél áll, egyszerre négy helyet uralva.

(Forrás: Lájk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Azért én is írnék valamit. Jó lenne, ha egy-egy parkolóhely akkorára lenne kialakítva, hogy ne legyen horpadás a kocsim oldalán, mire visszatérek az autómhoz, csak mert valaki úgy vágja ki az ajtaját. És a sarka se hiányozzon a kocsimnak, csak mert a mellettem lévő nem tud kis ívben kanyarodni.

Rengetegen nem tudnak parkolni, és tolatóradar nélkül össze-vissza manővereznek a többi kocsi közt. És az szív, aki később jön vissza a kocsijához.

Azt már nem is írom, hogy az autósok egy része azt sem tudja, melyik a jobb keze, így aztán ha ismeri véletlenül a jobbkéz szabályt, akkor sem tudja betartani. És még sorolhatnám. Én a vizsgateszten első feladatnak azt adnám, hogy írja a vizsgázó a papír jobb szélére, hogy "jobb" és bal szélére, hogy "bal". Legalább 10% nem tudná!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél