Ahogy arról a Propeller.hu is beszámolt, az előzetesben ülő Galambos Lajos felesége interjút adott a Tényeknek. Lagzi Lajcsi ráadásul elkezdte győzködni, mondzatni megdolgozni a közvéleményt, ugyanis levelet írt – Önnek, Tisztelt Kedves Propeller-olvasó.

Íme:

Tisztelt Kedves Nézők, itt Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismer, Lajcsi.

Jelen levelemet Székesfehérvárról írom, ahol a legszigorúbb kényszerintézkedés hatálya alatt állok, ahogy a sajtóból ez már ismertté vált, de azért szeretném Önöket pár sorban informálni.

Méltatlan a kialakult helyzet, az, hogy több mint három évtizedes kimagasló szórakoztató zenei ismertségemet és sikereimet így látom címlapokon, jelentősen eltorzítva egy jelenleg fel nem derített cselekményben esetlegesen betöltött szerepem.

Én ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok, aki mindig is Önöket kívánta szórakoztatni, és kívánom a jövőben is.

Bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítélt!

Jelenleg az ártatlanságom bizonyításán dolgozom, és mint kiemelt közszereplő, úgy érzem: nekem talán pont emiatt sokkal többet kell bizonyítanom, bízom azokban, akik ebben partnereim, és Önökben, akiknek mindent, a sikert és sok sok mást köszönhetek.

Galambos Lajos.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Minden ember ártatlan, amig be nem bizonyítják a bünösségét !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Kedves Galambos Lajos!

ne okozzon csalódást kedveském! dumálja ki a bírót a talárjából! leplezze le az írigyeket, a gáncsvetőket! mutassa meg nekik, hol az igazság!
akkor, ha minden jól megy, a választások előtt ki is engedik az előzetesből...

visszavárjuk. majd meséljen ám...(persze előbb bent, aztán kint)
Desischado
@karma1: Na hála az égnek, ezek szerint nem vagyok hülye, mert pontosan így látom én is! Valmiért nagyon gyanús ez az ügy! Lajcsi nem lehet annyira ostoba, hogy gazdag ember lévén ilyen lopást végezne, és erre évekig nem jön rá senki! Vajon mi az igazi ok, amiért most vegzálják?
karma1
@Desischado: Az elso reakcioja az volt, hogy ez egy "koncepcios per", dehat az politikai fogalom, nem ilyen ugyre vonatkozo meghatarozas. Viszont letezik a "koholt vadak alapjan" valo eliteles, vegzalas, - O inkabb ennek eshetett aldozataul.
Nekem mindig gyanus az az eset, amikor ismert emberekrol nagyhirtelen kiderul hogy X ideje (altalaban jo regota) akkora bunoket kovetett el, mint ide Lachaza...

Hol volt a folyamatos, kotelezo kontroll? Nem kellene az ellenorok kormere is ranezni?Ok meg ket hettel Lajcsi leultetese utan is szabadon kolbaszoltak, volt idejuk minden terhelo adatot eltuntetni, csak a Lajcsira terhelot megtartani, esetleg krealni...

Persze, hogy budos az egesz dolog, mi nem az, ami a fideSS-szel kapcsolatban van?
Henger
Tolvaj lajos, beismeri, több mint három évtizede lop. Hisz harminc éve ugyan az a tolvaj lajos. Kár hogy nem figyeltünk oda, és hagytuk a tolvajt lopni ennyi ideig.
Nem kell ebbe politikát, Nokiás dobozt belekeverni. A tolvaj az tolvaj, politikai szinezet nélkül. Ma tolvaj lajos, holnap vajna a tolvaj felel tetteiért.
Aki Én
@Henger: 04:01 Hát sajnos nem. És itt bele is keveredett a politika.
Szeparepa-
Az ártatlanság vélelem az addig ok, de a gond az, hogy valami miatt úgy döntött a bíróság, hogy előzetesbe teszi, és sajnos azt viccből nem szokták. Emiatt fikázzák sokan, mert ebből sokaknak már úgy tűnik hogy biztos hogy bűnös... én hiszek abban hogy a bíróság tévedett, hibásan tették előzetesbe, és ki fog derülni az ártatlansága... Pedig nem voltam soha egy Lajcsi rajongó, egyáltalán nem tetszett, amit csinál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.