Gesztesi Károly interjút adott a Story magazinban, ahol arról beszélt: ő már az élete vége felé közelít, így a hátralevő időszakot szeretné úgy kiélvezni, ahogyan akarja.

Az átlagéletkor Magyarországon hatvan körül van. Én 53 éves vagyok, Ki tudja, mennyi van még hátra?! Nekem már a B oldal forog. Szeretném élvezni az életet a maga teljességében. Nekem ehhez hozzá tartozik, hogy szeretek meginni egy pohár bort, és szeretem reggel egy pohár pezsgővel indítani a napot

- mondta a színész.

Szerinte "A Csalogány család" című darab körüli botrányban – ami miatt elvették tőle a szerepét és fiának, Gesztesi Máténak adták –  pedig félreértették őt:

Én szakmailag maximálisan felkészültem, a lelkiismeretem tiszta. Nem tébláboltam, nem ittam előtte, nem igaz, amit mondanak. Tanúim vannak, hogy rendesen tettem a dolgom. Félreértették a darab közben a színészi játékot: a fülvakarást, a járást, azt, hogy én beszéd közben máshol tartom a szünetet. Megvakarom a fejem, erre azt hiszik, hogy ténfergek. Egyszerűen nevetséges!

- állította Gesztesi, majd azt is hozzátette:

Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom!

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagypofájú pöcs! Aki nem tudja hol lehet és hol nem lehet inni és ténfereg a munkahelyén, az jobban teszi ha nem okoskodik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Felőlem piálhat amennyit akar,de rinyáljon,hogy milyen kicsi a nyugdíja !
wagabund
@sentinel216: 12.11...a szinkronszobába as Claudia révén került..amíg nem ismerték egymást, addig nem is tudtuk, hogy létezik..

aztán Claudia elkezdte kijárni a jobb helyeket..(amire alaklmas volt) az evős, ivós szerepeket nagyon csipázta..
sentinel216
@wagabund: Claudia azt nyilatkozta - anno -, hogy a hangjába szeretett bele. Nem láttam Karcsit színpadon, de jó kritikákat sem olvastam róla. Legföljebb a botránysajtóban szerepeltek gyakran a volt nejével.
wagabund
@sentinel216: egy biztos...számomra Shrek hangjaként múlhatatlan érdemeket szerzett...hogy amúgy milyen színész, vagy ember, azt nem tudom...
ja...zongorázni láttam-hallottam...azt kiválóan bűvöli...
Fradigege
Kiteregették róla a családi szennyest. Nem csodálkozom, hogy piál. 1 pohár bor, hahaha... ez vicces. Én a melóm miatt nem igazán ihatok, de ha szabin vagyok vagy szabadnap, akkor sejhaj dinom-dánom, ami van minden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.