A TV2 Sztárban sztár című műsorában Majka szájra puszival kért bocsánatot Csonka Andrástól, mert az elmúlt hetekben sokat kritizálta, amiért egyébként ő magát is rengeteg bírálat érte. Csonka András állítja: egy kézfogással is beérte volna, míg Liptai Claudia csak annyit tett hozzá viccesen látva a két férfit egymás mellett: számára az a legmeglepőbb, hogy milyen alacsony Majka. A videó a 24.hu-é.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Majka egy kamerának pózoló kis majom, aki Dopeman hátszelén jutott oda ahol most van. Dopemant sokkal többre tartom emberileg, mint ezt a kis G-t. Ez az akció is csak azért volt, hogy az újságok címlapján legyen és így eladható szinten tartsa magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@keresztapa: Bocs, nem arra gondoltam, hogy az "éltető elemem", csak azt, hogy fontos!
Legalább annyira, mint a kudarc, amiből pontosan ugyanannyit lehet profitálni! Mindkettő szükséges ahhoz, hogy az ember "haladjon"... nem?
keresztapa
@eszegfu: Most is mint mindég tökéletes a meglátásod, fontos a menés, hogy haladjon az ember, haladáshoz a menés szükségeltetik, a kudarc elé kell menni, mert utána való menés az a kudarc maga!
eszegfu
@keresztapa: Akkor egy "nevezőn" vagyunk!:)))
keresztapa
@eszegfu: Két személynek egyetérteni egyazon tárgykör megítélésében egyenlő megtapasztalásban bontakozhat ki, ami tartós együtt gondolkozás, együttes cselekedeteket von magával. Amennyiben ez az egyetértés ideológiában fejeződik ki kényszeredetten úgy antagónisztikussá válik ami az egyetértést valamely oknál, kényszer pályán tartja amely csak időlegesen lehet eredményes, hiszen nem gyakorlati megtapasztalásból ered! Az ellentétek egysége harca egy folyamat, amely a társadalomban mindenkor jelen van alvó, és éber folyamatban. Az a tűrés amely a társadalomban van mikor telítődik és tör felszínre a netovább, az legtöbbször
az uralkodó rendszer gátlástalanságától függ. Felismeri - e a határt vagy nem. Gátolja azt vagy szabad folyást enged sajátos gátlástalanságának!
eszegfu
@keresztapa: 9:26 Mindig azt hiszem: már nem tudsz meglepni... pedig dehogynem! Egy "tök" egyszerü dolgot is milyen "filozófikusan" tudsz levezetni... nem lehet Rád mondani, hogy "földhöz ragadt" vagy! Ellentétben velem! Odáig, hogy egyenlő megtapasztalás után van az együtt gondolkodás és a cselekedet... rendben. Ebből kellene, hogy kialakuljon az ideológia, ugy gondolod? Most mintha forditva lenne... van ideológia, amit egyesek "magukévá tesznek", mások meg nem és ez nem a tapasztaláson megszerzettek alapján történik. Én igy értelmezem hsz-det... amiben ezt jól összefoglaltad és elfogadható, logikus. "A türés..." kezdetü mondatodtól már világos a "történet"! Te vagy az én "agyi karbantartóm"... mindig megdolgoztatsz!:))
DR Eric CARTMEN
Van lejjebb még ezeknél a "produkcióknál" ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.