Először is tisztázzuk le, hogy kit is nevezhetünk albínónak. Lényegében csak annyiban különbözőek bármely más embertől, hogy a pigmentjeik száma csökkent vagy éppen hiányoznak. Ez a színanyag képződésének a vele született zavara, így ezek az emberek lényegében életük végéig fehérebbek a társaiknál. A jelenség Afrikában is előfordul, viszont ott sajnos nagyon kitűnik a sötétbőrű emberek közül, amelynek következménye nem csak a szimpla kiközösítés.

Forrás: delina.hu
Feltöltő: Delina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Az albínó "jelenséget", sokszor a belterjesség okozza. Óceániában ők a napgyermekei. Egy dokumentumfilm foglalkozott velük. Persze van, hogy nem zárt közösségekben is előfordul. Lásd észak-európát. Vagy a Nagy-britán régiókat. A belterjesség sok sérültet is szül. Svédországban 8 millió lakosból valami 800-900 ezer sérült született. Ezért is rendezkedtek be úgy, hogy nagyon magas a tolrancia index, ami miatt sok bevándorlót be fogadjanak, ezáltal a genetikát erősítsék, aztán átesés a ló túlsó oldalára. Dehát a nigger az néger marad. Che Guevara is megmondta, amikor Kubából önkéntes száműzetésbe vonult és Kongóban végre akarta hajtani a színtiszta kommunizmust, hogy ezekkel nem lehet. Ezek még nem jöttek le a fáról. Így kénytelen volt a száműzetését Dél-Amerikában beteljesíteni. Aztán Bolíviában elkapták. ect., stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.