Megérte Rubint Rékának összezáródni Friderikusszal – ha ugyanis a két celeb nem bútorozott volna össze egy napra, nem tudhattuk volna meg, hogy mi volt Norbi feltétele a fitneszpár esküvője előtt.

Rubint Réka elmondta, csak segítséggel tudta feldolgozni, amikor azzal vádolták, Norbi pénzére hajt, ez ugyanis annyira nem volt igaz, hogy Norbi az esküvő előtt levédte magát, Rubint Réka pedig ellenvetés nélkül írta alá a házassági szerződést:

Nagyon fájt, amikor azt gondolták, hogy a miénk egy marketingházasság. Fel is kerestem emiatt egy légzésterapeutát. Fájt, hogy azt hitték, a vagyonért megyek hozzá Norbihoz. Amikor összeházasodtunk Norbi elém rakott egy házassági szerződést, azt se tudtam pontosan mi az, 23 éves voltam. Gondolkodás nélkül aláírtam, mert én nem a Schobert Norbi birodalomhoz mentem hozzá, hanem a Schobert Norbihoz.

A találatért a 24.hu-t illeti dicséret.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hoppá! Nálunk a feltétel az igazi szerelem és a hűség volt, van és lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Én sokkal-sokkal több feltételt szabtam volna. Mindjárt az első: nyilvánosság előtt nem mutatkozik. Legfeljebb burkában.
vukkocska
Megint ez a hülye cím. Nem feltétel volt, hanem házassági szerződés. S miért baj az, ha valaki házassági szerződést köt. Manapság ez már mindennapos dolog. Ajánlják is a később viták, peres eljárások megelőzésére.
papa.49
@vukkocska: Azért az átlagembernek nincsenek ilyen gondjai, ugyanis a semmit könnyű elosztani))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.