Nem sejthette Magyarország, hogy ma különleges napra ébred: végre mostantól hazánk fiai intézményesített formában is imádhatják Putyin elvtárs korszakalkotó munkásságát, ugyanis megalakult a Vlagyimir Putyin Baráti Kör.

Íme a tökéletes hír, ami felér száz rezsicsökkentéssel is:

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták több tagja megalakította a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. A szerveződés célja: megismertetni az orosz elnök páratlanul eredményes munkáját, melyet az orosz nép felemelkedése, s hazája megerősödése érdekében kifejtett.

További cél, hogy a magyar társadalom kiadványok és előadások révén jobban megismerje az orosz nép értékteremtő kultúráját írók, költők, zenészek, képző- és színházművészek stb.) valamint a tudomány terén elért eredményeiket, melyek gazdagítják az egyetemes emberiséget, szemben a dekadens Nyugat hanyatló világával.

Putyin a legtöbbet tette a világbéke megőrzése érdekében: mérvadó körök (ideértve a nyugati világot is) napjaink legtekintélyesebb, s a világ legbefolyásosabb államférfijaként tartja számon.

Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak –, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket, ezért intézményes keretek között, szervezett formában kell népszerűsíteni Putyin elnököt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Feltételezem jobboldalról jött ez a nemes kezdeményezés. Éljen a megbonthatatlan orosz-magyar barátság. Várom a Kim Dzsong Un Baráti (ökör)Kör megalakulását is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@karma1: rejtö jenönek ne irjál, mert ez egy psycho -(path) olvasod, hogy hogy ir. Olyanokat irt nekem, hogy már itt megmutattam az ügyvédemnek. Ilyen sértések itt nállunk komoly büntetést vonnak maguk után. Kitalálta, hogy ö a BKA-ban ül. Nem tudom leforditani magyarra streikol a forditom. A német belügyminiszteriumhoz tartozik ez a hivatal. Az ügyvédem azt mondta, hogy az irkálását olvasva az elmeosztály zárt osztályán lehet egy ilyen. Nállunk mindenkinek kell egy bejelentett lakcimének lenni.( Kötelezö) Nem tudom, hogy hol gazemberkedik ez psycho. Ne is válaszolj neki
Desischado
@karma1: Bravó, remekül megfeleltél ennek az agyhalott nyaloncnak! (tapsol)
aremy
@karma1: sajnos 92 ben HOFI megmondta hogy azért nem kéne el felejteni oroszul mert oda kerülünk fogságba és ezért tesz is a kedves vezetőnk.
karma1
@libellle: Koszonom, megfogadom a tanacsod, bar a verlazito dumaja masokat is sert, es en nem szeretem, ha a tobbi mersekelt viselkedesu, am NEM orban-barat tarsamat irtogatja itt ezen az oldalon.
A Modi pedig nem tul sokat fog csinalni, miutan fizetett troll az illeto - szerintem
libellle
@karma1: Bizonyár ugy van, Valakik fizetnek neki, vagy pedig tényleg ugy van ahogyan az ügyvédem látja egy Psycho.
karma1
@Horizont: Mi van, Kedves, belulrol akarod a szervezetet rohasztani?...:o))) Probaltam rakeresni, ugy latszik, valami verfideszesnek kell lenni, hogy a Szezam megnyijon , mert a plebszet nam nagyon varjak oda...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.