Vihart kavart az Egészségügyi Világszervezet bejelentése, amelyben a vörös húsokat a valószínűleg rákkeltő, a feldolgozott hústermékeket pedig a bizonyítottan rákkeltő kategóriába sorolta be. Mit jelent mindez, és jobban járunk-e, ha holnaptól vegetáriánusok leszünk?
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Ugyan már!
Ki nem tudja még, hogy amit az élelmiszeripar gyárt, legyen az hús, vagy bármi más, abban vegyszer van?
Ha háztáji gazdaságból származik az állat, akkor azt üzleti céllal nevelték-hizlalták, tehát tápot evett a szerencsétlen.
Abban is ott van a vegyszer.
Vihar vége! :)