Alaposan átrendezheti a médiapiacot a TV2 felvásárlása: a Bors értesülései szerint a két nagy kereskedelmi csatornánál is elkezdték ásni a lövészárkokat, ugyanakkor már nagyban folyik a fegyverkezés is.

Azzal, hogy Andy Vajna felvásárolta a TV2-t, óriási változások várhatóak. A szakmaiságot Dirk Gerkens fogja garantálni, aki hosszú ideig az RTL Klub vezérigazgatója volt.

A TV2-nél szívesen látjuk a jó szakembereket. És azt is látom, hogy vannak, akik nem tudnak feljebb lépni sok év után sem, mert a pozíciók be vannak töltve. Ha pedig valaki ambiciózus, feljebb akar lépni, akkor céget kell váltania

- mondta Dirk Gerkens.

A lap információi szerint Gerkens kijelentésére az RTL-nél úgy döntöttek, megkísérlik a csatornához láncolni szakembereiket.

Az X-Faktort, a Hungarian's Got Talentet, a Valóvilágot, a Celeb vagyok-ot sikerre vezető, évek óta itt dolgozó kreatív szakembereket szinte kivétel nélkül behívták és új szerződést ajánlottak nekik

- mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A mesebeli kisgömböc története ugrott be elsőnek a hírt olvasva.
Toby
A kis dagit a Menyországba csak azért nem engedik be (sajnos! ), mert ott is üzletelne...
csetere
@Toby: Ki akarja nézni ha Vajnáé lesz? Sokan nem fogják velem együtt.
volvós
A gagyi müsorokat az egybites, agymosott nézöknek meghagyják...
Ez megint egy pénzmosoda lesz...ha vajna bent van, egyértelmü !!
Desischado
@Toby: Tesó, ne legyél ilyen jószívű! Mit keresne ez a vén gazember a mennyországban? A pokolban van a helye! Gondolj már bele, az ördögök mennyire várhatják már, milyen boldogan sikálhatják neki (is) az üstöt! Volna szived ettől megfosztani őket?

Igazatok van, Pénz és agymosoda lesz a tv2-ből! Mondjuk eddig sem néztem, de ha a hörcsögé lesz, eltakarítom a tv-ről a csatornát!
Lesz itt olyan sikálás, fényezés, hogy a szemünk is felakad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.